Poraďte tabletku na zníženie stresu pred skúškou.....neurol?lexaurin?
Ďakujem
Ak máš mat takýto ťažký stres že potrebuješ lieky tak sa na školu vykasli
Niečo prírodné,napr. Persen
Kľudne si pomôž voľnopredajnými liekmi..tie ti môžu len pomôcť.. magnézium alebo kvapky valeriána alebo Persen, atď..ešte je dobrý aj medovkovy čaj
Ahoj, tabletku niee - nevieš, ako na ňu telo zareaguje, môžeš byť oťapená, zaspíš, zabudneš všetko, pokazíš tú skúšku...Len raz som túto chybu urobila, zobrala som si večer tabletku na upokojenie ,,proti stresu,, no jediné, k čomu mi dopomohla, boli problémy s kolenom, bola som od nej taká oťapená, pobehla som a zamotala som sa do vlastnej nohy a dosť blbo spadla 😁🤦🏼♀️ Odvtedy nikdy viac. Čo pomáha na stres? Povedz si, čo najhoršie sa Ti môže stať? Nespravíš skúšku? Dá sa opraviť? Ja by som si skôr dala pred skúškou niečo na povzbudenie, aby bola moja myseľ svieža, nie oťapená. Silná káva, ginko, energeťák, vitamíny, čierny čaj...
@vestfalia Aha, tak tu je skôr otázka, prečo sa rozklepeš? 🤔 Máš trému z tej konkrétnej činnosti? Z toho, že skúška sa nepodarí? Z tých ľudí? Z toho prostredia? Neveríš si? Skús si tú činnosť nacvičiť tak dobre, aby si v tom bola sebavedomá, verila si a nebudeš sa tak báť 🙂 Ja som sa niekedy rozklepala aj pri vstupe do autobusu, taká som bola panikárka, ale teraz vekom som akási otrlejšia, nestresujem takmer z ničoho 😁
Pracujem na psychiatrii. Skús ten persen slebo volnopredajny Lavekan. Ale ak je to jednorazovka a chces si dat neurol tak odporucam stvrtinku lebo ta odpali. Ak pomoze tak ok. Ak nie pridaj este jednu sle viac si urcite nedavaj!
Nic taketo, ja mam pomarancovy olej z dottery a ten je dobre si dat na predlaktie alebo za usi, mne to pomaha, ze ma to tak ukludni. A hlboke dychanie, tabletky nie su riesenie, lebo mnohokrat utlmia viac ako clovek v takychto situaciach potrebuje.
@vestfalia ahoj, uz si to niekedy uzivala? aby si vedela ako sa potom budes citit.
ja mam za sebou vela skusok, ale nikdy mi nenapadlo davat si taketo lieky a to som teda zo skusok stresos, hnacky, akutna gastritida, rozklepane kolena a neschopnost dat zo seba suvislu vetu.... a vsetky skusky som dotetaz zvladla.
Žiadnu tabletku, čo budeš robiť keď prídu ozajstné problémy?