Ako znížiť chuť na sex?

luciferkax
9. aug 2012

Možno si poviete, že riešim malicherný problém, ale predsalen sa z toho neviem vymotať. Som 18 mesiacov po pôrode, prvý sex se mali po 5 týždnoch od pôrodu, no nejako som sa do tho nehrnula. Odvtedy sme sa milovali dva trikrát do týždna, aj to obvykle začínal manžel, presviedčal ma, alebo ma musel nejako navnadiť, keby s tým nezačal, ani by mi sex nechýbal. No posledné dva týždne sa stalo niečo zvláštne, ja sa neviem "skrotiť", mám neustále chuť na sex. áno, manžel sa z toho nesmierne teší, ale čo mám ja robiť, kým on je v práci? AJ ked sa zapracem robotou, venujem sa deťom, stále je tu tá "chuť", dokonca sa mi sníva každú noc, aj s inými mužmi. Cítim sa s prepáčením ako "nadržaný chlap" a neviem, čo s tým 🤐 🤐

mahmulienka
9. aug 2012

@luciferkax jezisi, ja ta milujem, som taka stastna, ze existuje osobka, ako ty. dufam, ze to neberies zle, prosim ta, uzivaj si to, ja som zasa na opacnom konci tejto krivky, za 7 mesiacov, co je mladsia dcerka na svete, som mala chut na sex a teda sex iba 1 krat a pred porodom ani nepamatam. fakt ze by som s tebou menila okamzite, bo uz si tym sama vadim. ale neviem so sebou vobec pohnut.
kazdopadne, na tvojom mieste (aj ked uz len predstavit si to v mojom pripade je absolutna haluska), by som to v jeho nepritomnosti riesila 'samoobsluhou', ved co uz ine by si asi mala robit, nie? ked treba, tak treba 🙂 a co sa tych myslienok na inych muzov tyka, z toho si hlavu nerob, je to normalne.
ved aj tak ti vecer pride domov len ten tvoj a budete spolu.
uzivaj si, kym to trva 🙂

ematko29
9. aug 2012

nerob stým nič,manžel je očividne spokojný tak sa teš 😀 nejako to vydrž kym manžel príde domov apotom si dajte rychlovku v kupelni.kym sa deti zabavia 😀 avečer zasa

luciferkax
autor
9. aug 2012

@mahmulienka hihi, dakujem 🙂 🙂 ja som si na tú chuť čakala 18 MESIACOV, ale teraz to asi dobieham... doteraz som si tú chuť nevedela ani predstaviť,.. skôr ma "hnevajú" tí ostatní chlapi, že normálne sa vzruším aj pri pohľade na iného muža, nie na manžela... najvačšia haluška je, že hned pod nami býva švagor 😒 😒 😒 😒

luciferkax
autor
9. aug 2012

@ematko29 len čo s tými myšlienkami 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ematko29
9. aug 2012

hm tak neviem, ja to vydržím ja nemám rtada samoobsluhu 😀

ematko29
9. aug 2012

@luciferkax ale stými snami,podla mna je to normálne ked sa ti také sníva.aj mne sa sníva 😀

luciferkax
autor
9. aug 2012

@ematko29 ale mne sa nielen sníva, ale mám "sprostné" myšlienky aj počas dna, ked zbadám pekného chlapa

miskakyska
9. aug 2012

@luciferkax sa urob sama!..či čo chceš počuť,neviem?,..akože sorry,ale čím dalej sa tu zakladajú pribrzdenejšie témy..ako keby celý svet závisel len od sexu..

luciferkax
autor
9. aug 2012

@ematko29 ja som mala kedysi radšej "samoobsluhu", len teraz to akosi ináč ako bez chlapa nejde 😀 😀 😀 dalšia zmena

luciferkax
autor
9. aug 2012

@miskakyska chcela som počuť presne to, čo si napísala. ak sa ti niečo nepáči, tak načo prispievaš, pre niekoho téma pribrzdená, pre niekoho "fajn".. nezávisí celý život len od sexu, ale netočí sa ani okolo "kakaNIA, prdkania, rodenia " a podobne ... t

mahmulienka
9. aug 2012

@luciferkax fakt? tak to mozno aj ja mam sancu, muzik sa potesi 🙂 zacnem si odratavat... uz len 11 mesiacov... 😀
no a s tymi myslienkami... co ja viem, je na tom naozaj nieco zle, ked nikam nevedu? ja viem, zienky z toho mavaju vycitky svedomia, ale pokial to ozaj ostane len pri myslienkach, tak co uz s tym, to asi neovplyvnis. pripadne skus hned prehodit vyhybku v hlave na svojho manzela a napisat mu nejaku 'inspirativnu' sms 😉

mahmulienka
9. aug 2012

@miskakyska tiez trosku nerozumiem, preco sem pises zrovna, co pises. ide o sucast zivota kazdeho cloveka a tento web je prave o tom, aby sa tu ludia radili, diskutovali, tak preco nie aj o tomto? ak sa ti tema nepaci, neries, nereaguj, bok ti nevykole, neboj 🙂

katren
9. aug 2012

@luciferkax som mm precitala nazov diskusie a on na to: to zalozil nejaky otecko??? ked som povedala ze nie, tak ze neveri, ze taka zena existuje 😅 😀 😀 😀 😀
ja tiez patrim teraz na tu druhu stranu ....este 2 mesiace s bruchom a potom to bude hadam lepsie 😉

miskakyska
9. aug 2012

..vykole..a čo potom?..

miskakyska
9. aug 2012

...aaale len si to užívajte do bezvedomia a neberte ma vážne!!...len sa mi kôň už zdá presexovaný až,až!!!

stzu27
9. aug 2012

@miskakyska budeš mať vykolaný

luciferkax
autor
9. aug 2012

@katren no a rátaj s tým, že potom ešte také dva mesiace s "prázdnym bruchom" a bez chuti 😉 😉 😉

luciferkax
autor
9. aug 2012

@mahmulienka jasné, že to ostane len pri myšlienkach 😉 😉 kedže som sex bez lásky nikdy nejako neuznávala, nevedela som si ho predstaviť a teraz ma mätie, že vlastne len "myslím" na sex s niekyminým 😉 😉

katren
9. aug 2012

@luciferkax no ja som mohla pri obdivoch hned po 2 tyzdnoch, takze som zvedava, ako teraz treti krat 😉
a to som vtedy znasilnila ja mm, bo sme mali od 4 mesiaca zakaz 😅

zexi
9. aug 2012

tak sa mi zdá, že sa tu niekto náramne baví 😖

billam
9. aug 2012

@luciferkax a prečo to chceš znižovať?... Kvôli sebe? 🙂....bojis sa kam to az zajde? 🙂

inka1903
10. aug 2012

Bud len rada a uzivaj si.ja som 5mes po porode a som natom tak isto ako aj ty.len o
moj muzik roby tyzdnovki tak to mam taksie ale oto je to potom krajsie

ullala
10. aug 2012

@luciferkax a co s tym ma svagor? 😀

horana
10. aug 2012

@miskakyska : Priblblejsie temy? Noze nahod tie svoje, resp. predstavu o tych skvelych temach? Nech sa pobavime... 😠

horana
10. aug 2012

Autorka: zalezi ci s tym naozaj chces nieco robit, alebo je to len pre stastne zdielanie, kedy ti to sice trochu vadi ale inak si v podstate spokojna. Alebo tak na hranici?

Ja som si tiez presla fazou dokonca az nymfomanie, bolo by to na roman.
Neskor som sa naucila ze ked si to clovek prilis pusta do hlavy, donekonecna nad tym rozvazuje, rozohnuje sa tym, nie je to zdrave v dlhodobom horizonte. Ale ved uvidis, mozno je to len docasne.
Vybijat sa je lepsie nez si "varit mozog" (sex preneseny do hlavy sa stava po case nezdravou posadnutostou), ale to sa nie vzdy da fyzicky vybavovat a partner aj ked je spociatku stastny, neskor zacne byt otraveny. pokial to bude pocitovat ze jeho apetit z dlhodobeho hladiska nestiha, muzska jestinost co uz...
Da sa ale aj tak, ak clovek chce a sice pretavit to do inej cinnosti, vyuzit to do doteraz nepoznanej tvorivosti v roznych oblastiach, alebo len proste zvysit celkovu vitalitu tela, liecit tym telo, ba dokonca nieco ako pokrocit na duchovnej ceste to uz podla stupna ci ambicii kazdeho, nie je to prave lahke, teda nejak automaticky, ale da sa. Lebo energia tela je len jedna a ta sa moze a dokaze prejavovat v roznych oblastiach. Da sa aj presmerovavat, u nas je vsak toto umenie zabudnute. Napr. taojoga dava dobre navody, alebo aj ine, co som narazila vacsnou vychodne systemy, kde sa sexuality neboja na rozdiel od pokrestancenej europy, a kde s nou aj pracuju, vyuzivaju jej silu. Ale je to na dlhsie, rozne mentalne aj fyzicke cvicenia. A naozaj tam uz musi byt te umysel, zamer, nielen tak ze skusim uvidim.

Kazdopadne sexulane vybudena zena je lepsie na tom nez taka ktora tento stav nepoznala a je len taka nijaka - vascina sucasnej civilizacie v rozvinutej casti sveta.

zumbadance
10. aug 2012

studena sprcha 😎

luciferkax
autor
10. aug 2012

@katren to poznám, my tiež od 17 tt zákaz :D takže som sa na "prvé milovanie" po pôrode tešila aj ja 😉 😉

luciferkax
autor
10. aug 2012

@billam je mi to niekedy trápne, kvôli myšlienkám, že ma zrazu priťahujú aj iný chlapi?

katey
10. aug 2012

@luciferkax tak.. u nas to je tak, ze niekedy mame sex kazdy den aj dva tyzdne v kuse.. a potom aj mna ta chut prejde. a tiez sa niekedy pozriem aj na ineho chlapa, ze hmm.. aky asi je. ale moj nazor je ten ze ta to proste prestane bavit. a das sa zas do normalnu 🙂

zuzanocka
10. aug 2012

@luciferkax ono sa hovori, ze s jedlom rastie chut.. nepises, ako dlho to trva, ci si ozaj aj prides"na svohe", alebo su tvoje tuzby po sexe nenaplnene.. je napr. prirodzene, ze v obdobi ovulacie plus minus par dni ma zena vacsiu chut na sex..
a ze si predstavujes inych partnerov. to asi nie je nic mimoriadne.. z muzskej aj zenskej strany.. 😉

zaraza ma len, ako tu clovek pride po radu a vzdy sa tu najde individuum, ktore tu narobia neprijemnu atmosferu. a vrta v kazdej terme co vznikne..... 🙄