Ahojte babule ako znášate ošetrenie chodidiel odstraňovanie hrubej vrstvy kože? Pre mňa je to najväčšie utrpenie tých desať minút keď používajú škrabku a pemzu.
@danielita1979 urob si to doma sama, mozno to bude pre teba prijatelnejsie
Ja chodím pravidelne každý mesiac a pre mna relax - hodinová oddychovka 🤷♀️😂😂
Nechodím ku pedikerke, neznášam ked sa mi niekto dotýka nôh, ani manžel, neznášam ponožky a celkovo moje chodila su tabu. Pouzivam parasoftin ponožky,za mňa najlepší vynalez na nohy, ked treba niečo oskrabat tak ten elektrický pilník. Starám sa ale o nohy pravidelne takže škrabanie kože nie je nejako extra nutné
@anile12 šteklí veľmi veľmi až šialene
@soja88 aj pre mňa, len škrabka a pemza sú problém🙈🙈🙈🙈
@zuvelyn ja to mám z obuvi tú hrubú kožu Zuzi
@viestta ja si natieram chodidlá. Škrabať radšej nie. Neodborná manipulácia nič nerieši
@0silvia0 skúšala som. Ako dotykovo to nešteklí ale výsledok nič moc
@danielita1979 ale to nieje neodborna manipulácia že si ich trošku presuchnes a nečakas kým sa spraví hrubá vrstva
@klip0 no to ja robím krémom skúšala som aj Scholl ale nebola som spokojná
@viestta no mala som pemzu ktorou som šúchala ale výsledok nič moc
@viestta no ďakujem ja som doteraz všetko riešila sama. Na pedikúru chodím asi len tri mesiace
@viestta no je pravda, že sa tam hrozne smejem
@danielita1979 mozes skusit napr. toto, toto nestekli
@0silvia0 ďakujem si poklad čo to stojí????
@danielita1979 na tejto stranke to stoji 8 euro 2 kusy, ale mozno najdes aj lacnejsie
https://www.deminas.sk/ucinna-skrabka-na-paty-d...
Tu to mas este lacnejsie, len 2 eura:
https://www.darcekovy-raj.sk/produkty-z-tv/11-p...
@0silvia0 ďakujem vyzerá to super zajtra objednávam. Dúfam že to vydrží dlhšie ako mesiac
@danielita1979 ja to pouzivam, mne to vyhovuje, mam to doma cca 3 roky. Pouzivam to nasucho. Mne zas pemza nevyhovuje a macanie noh.
@0silvia0 no buď rada že si nezažila škrabku
@danielita1979 au au, to vyzera ako mucidlo🙈
@0silvia0 😂😂😂😂 aj je päť minút obe nohy od prstov pod prstami celý stred šľapy a päta. Od smiechu idem zošalieť🙈🙈🙈🙈
@danielita1979 a ked si si robila pedikuru sama, tiez ta to tak steklilo?
@0silvia0 tam menej ale v tom strede na klenbe to bolo silné
@danielita1979 no veď jasné ze z obuvi, ale ked sila pravidelne o nohy staráš tak nemá co zhrubnut. Používam ten elektrický valček Scholl aj 3x za týden preventívne,davam si masky na nohy, každý večer krém, raz na cca 5-6 tyzdnov ten parasoftin a žiaden problém nemám, ta koža nemá kedy pri takej starostlivosti zhrubnut
@danielita1979 tak ty mas asi fakt specialne nohy, ja napriklad v strede na klenbe nemam vobec stvrdnutu/zhrubnutu kozu.
Ja si to robím doma sama, ale vôbec s tým nemám problém. Ako myslíš ze ta to štekli alebo boli?