Poraďte niečo na zlepšenie trávenia. Vkuse som nafúknuta a mam ťažobu
Nejaké probiotiká?
@pribinak skúšala som všetko možné a nič
A sleduješ potraviny po ktorých sa cítiš nafúknutá? Napr mliečne? Hlubova zelenina?
Chilli
@pribinak vynechávam mliečne aj pečivo, problém he ze som nafúknuta po všetkom čo zjem
Tak potom smer gastro.
Mozno jes viac zeleniny a ovocia=vlaknina. Potom je pocit nafuknutia normalny. Respektive si kup Espumisan.
Aloe Vera gel
@certica22 máš nejaký konkrétny?
Napíšte mi ss
Test na Sibo
@barbied ako sa robí taký test?
Robia to na klinike imunologie a alergologie. Neviem odkial ste,ale najdete si na internete kde vo vašom okolí to robia. Test trva 3 hodiny a je to dychový test, daju vam vypiť laktulozu roztok a potom v 30 minútových intervaloch fukate do prístroja, a hodnota vydychovaneho vodika sa zapisuje do tabuľky a podla toho vedia zistiť ci ide o SIBO. Liečba je antibioticka. Ale podla mna toto treba absolvovať. Vela ludi to ma. Ja sa chystan o týždeň na sibo. Pred mesiacom som bola na laktózu a ta mi vyšla pozitívne stredný stupeň.
Ja môžem za mna odporučiť Revicolin. Mám už dlhé roky problémy s trávením a to je jediný liek ktorý mi naozaj pomáha Je síce drahší ale podľa mna to stojí za vyskúšanie
Ja som bola nafúknutá stále. Pomohol len prerušovaný pôsta dve jedlá denne a nič medzi nimi ani káva,džús, citrónová voda.
Mne povedal lekár že mám dlhodobo užívať isochol kvôli tomunue nemám žlčník a mám malo žlče. Dnes som bola na Usg tak vravel.
Áno od Lr broskyňovy ak chces napíš mi správu
Ahoj. Jednoznačne chod na gastro ako takto bezhlavo skúšať všeličo možné čo ti kto poradí. Ak sa smiem spýtať odkiaľ si ? Viem ti poradiť dobre gastro.
To by zaujímalo aj mna . Používam epumisan, probiotiká a dajako nič nepomáha..