Ako zlepšiť imunitu?

17. okt 2024

Ahojte, koľko krát do roka je približne chorý človek s dobre fungujúcou imunitou? Je tu niekto komu nepomohol imunológ teda nezabral bronchovaxom? Sú lepšie lieky na imunitu? Vitamíny ako C a D nepomáhajú. Ďakujem za rady

marianarem
17. okt 2024

Mne pomaha Isoprinosine. Mam doma skolkara a chytala som od neho skoro vsetko, cize tak 10x do roka som bola chora. Potom minulu zimu som ho brala a zase teraz a uz skoro rok som nebola chora. A tefa tych 10 chorob sme tu odvtedy urcite mali, vratane covidu teraz.

nadide
17. okt 2024

My každé ráno bio aktív do mlieka alebo s jogurtom chuti výborne aj deti ho majú radi príchuť vanilka od kedy ho užívame choroba mierna užívame tretí mesiac zatiaľ

anesim
17. okt 2024

Atb som mala po dlhej dobe cez kovid v 2021. . A to robim vo velkej skole( cca 750 deti)
. Ak citim nadchu, prelievam nos konvickou, dam si echinaceu, teraflu, cely rok spime pri otvorenom okne, ( nie vyklapacka), studena sprcha kazdy vecer, na PN som bola v tom 2021, odvtedy nie, max 2-3 doma raz rocne

madeincssr
18. okt 2024

Aj cloveka s dobrou imunitou raz za cas sklati choroba. Mnohe staci vylezat, ale niekedy treba lekara aj ATB. Ale na imunitu pomaha najma dostatok spanku (v pravidelnom case), pohyb na vzduchu, telesna aktivita, dostatok tekutin a pestra vyvazena strava (v pravidelnom case) v rozumnom mnozstve. Nie som si isty, ci akekolvek syntetizovane zalezitosti (tabletky) su pre organizmus natolko spracovatelne (uzitocne) ako prirodzene zakladne potraviny (vsetci vieme ktore su tie zdrave). Ale jasne, takmer nik tieto principy nedokaze dodrziavat stale.

ewita5000
18. okt 2024

@marianarem prosim ako ste uživali isoprinose? A ako dlho? Dakujem