Ako zistím svoju krvnú skupinu?

6. júl 2022

Dobrý večer. Ako prosím zistím svoju krvnú skupinu? Nieje to niekde v zdravotnom zázname? Ďakujem

kvietok2891
6. júl 2022

Možno to máš v kartoteke ale ak to potrebuješ zistiť tak chod k dr nech ti zisti akú máš krvnú skupinu .

meli888
6. júl 2022

Malo by to byť hneď v zázname ako si sa narodila a tam má byť aj krva skupina otca aj maminy

zuzanazu85
6. júl 2022

V zdravot.karte,hneď ako si sa narodila. Teda,teda ja to tam mám 😏

sense
6. júl 2022

Mam to v zázname plus keď som bola tehotná mi zisťovali 2x krvnú skupinu

svetlonos
6. júl 2022

Ahoj ja som nemala v zazname nic, dala som si to zistit 🙂

majamat
6. júl 2022

nie kazdy to ma v zazname. ja to tiez nemam. zistila som az ked som darovala krv.

cimage
6. júl 2022

Ja som to nemala v karte a takmsom povedala dr, ze to chcem vediet, tak mi zobral krv a poslal do labaku. Moj brat napr mal hned od narodenia, aj moj muz, neviem preco mne to nezistovali.

danielahamar
6. júl 2022

Ja som si dávala zisťovať, odber brala mudr, vyšlo ma to 15eur na hlavu

darinks01
7. júl 2022

Inak akože áno malo by to byť v karte ale ja tam tiež nemám také veci čo sa ma niektorí pýtajú ako to je možné. Ale tak keď som bola aj darovať krv napríklad tam ti to tiež zistia.

majamat
7. júl 2022

@darinks01 krvna skupinasa u kazdeho nezistuje, preto to nemas v karte.

a ked darujes krv, z toho sa zaznam do karty nerobi. jedine, ze by si ten preukaz ukazala dr, nech to tam zapise

martinkatinka
7. júl 2022

Ja som v karte nemala, zistovali v tehotenstve, muz ako darca vedel, ale predtym to v karte tiez nemal.

wokokoza
7. júl 2022

@svetlonos normálne u svojho obvodného? Aj si niečo platila za to?

pinaofina
7. júl 2022

Mojmu muzovi obvodna povedala, ze to v karte nema a ma ist na transfuznu stanicu a tam mu zistia

svetlonos
7. júl 2022

@wokokoza Ahoj ano u obvodneho a platila som, len si uz nepamätam kolko 🙂