Dobrý deň, prosím vás chcela by som som spýtať ako zistím na samej sebe, mimo kontroly u doktorky, že mi Euthyrox 25 zaberá. Beriem ho už pol roka a prvú kontorlu mám až v januári. Ďakujem za každú normálnu odpoveď 🙃
skuste sa mozno spytat aj v skupinke
https://www.modrykonik.sk/group/2168/
ale co som ja citala jednu diskusiu euthyrox vobec nemal vplyv na priberanie, co sa tam viacere baby zhodli
u mna tiez nemal vplyv na priberanie
ale tak mozno je to individualne
a aj nejake ine lieky beriete?
@diana249 neviem, ja som ho tiez uzivala, presne aj taku istu davku
vlastne som ani netusila, ze nieco mozem mat so stitnou zlazou, pokym som nesla na preventivku k obvodnej a tej sa pohmatom nieco nezdalo, tak ma poslala na sono, zo sona na endokrinologiu....tiez sa pani doktorka vyjadrila, ze to nie je take zle.....a pytala sa ma kadeco, a nakolko sme v tom case ccheli aj otehotniet, tak mi kazala, aby som brala aj 25euthyrox, ziadne zmeny som nepocitovala
otehotniet sa podarilo, v tehotenstve mi zvysili davku na 50
@diana249 teraz toto napisem aj trosku vseobecne. jedna vec su vysledky a druha vec klinicke prejavy. mnoho ludi s poruchou funkcie stitnej zlazy sa neciti uplne OK aj napriek dobrym vysledkom., cize to, ako sa citis ti zrejme na 100% nepove, ake mas hladiny hormonov. no anstastie si hodnoty vysoke nemala, teda TSH a T4 je v norme, preto sa ti TSH moze upravit pomerne rychlo.
dcera berie Euthyrox 4r a mala obdobia, ked mala aj zhorsene hodnoty. najviac usim nad 7. dr. jej urobili mesiac po zvyseni kontrolny odber a uz boli vysledky v norme.
či si unavená, či ti zmizli nejaké priznaky čo si mala predtým, tie kontroly ano byvaju tak raz za rok ak nie je problém nejaky ,častejšie sa dáva ked niečo nie je v poriadku