Prosim poraďte,ako sa pri produktívnom kašli vyspať? 🙏 Mám nejakú virózu, strašne veľa hlienov v nose ,ktoré mi zatekajú a z toho produktívny kašeľ. Už 3 noci som nespala. Nemôžem si oddýchnuť ani počas dňa,čo to stále zateká a škriabe na kašeľ. Za noc vyprodukujem plný sáčok kapesníkov. Všetko ma už z toho bolí. Ako si pomôcť?
Cez deň aj inhalujem Vincentku, v noci spím na klinovom vankúši,čiže dosť vysoko. Neužívam na večer žiadne lieky podporujúce vykašliavanie. Ako sa konečne vyspať? Suchý kašeľ viem ako tlmiť,ale čo s produktívnym?
Vďaka.
Ja som skončila tak u doktorky,, hlieny v nose a stále kašeľ,, sopeľ ustúpil kašeľ ešte horší vkuse ma dusilo,,, nakoniec som mala vyschnuté pľúca a všetko čo sa týka toho 🙂 už 4 dní beriem ATB a sirup no už to zabralo, konečne sa cítim normálne
Možno niekto niečo poradí. Ale moja skúsenosť je, že nepomôže nič. Treba cez deň, hlavne v doobednych hodinách užívať na vykašliavanie, odhlienenie. Skús aj sinupret. Dôkladne čistiť nos. Ale tu noc musíš vydržať… bude sa to lepšiť. Spi čo navyššie, daj si aj nasivin, aj keď pocitovo nemáš zapchaté, ale ten nasivin nachvíľu pomôže, odpuchnú sliznice a menej sa bude tvoriť hlien.
Antihistaminika sú super, ale keď je človek zahlienený, ešte si s nimi uškodí. Skoré uzdravenie.
Calcium tlmi kasel. Mozes si dat na vecer. Bud sirup, alebo nech ti obvodna predpise ampule. Ampulu potom vypit.
Tussin antihistaminika a covid test
Mne velmi pomaha stoptussin ale nie sirup ale rovno tabletky
Tussirex Nočný
Ja som este skusala aj melatonin na noc nech ma ten kasel nebudi velmi. A pomahalo aj studenej vody sa napit alebo lyzicka medu.. alee proste taku hodinku v noci som bola hore urcite..
Antihistaminiká