Ako zastaviť alebo zmierniť genitálny herpes bez liekov?

bekuska
5. aug 2010

Ahojte. mam genitalny heres ktory som dostala pohlavnym stykom ktory som liecila antibiotikami a po vylieceni som zase spala s mojim priatelom a mam ho znova. Poslala som ho aj u doktorke no ta mu povedala ze sa neda liecit ze to ma v sebe. Je hrozne nespravodlive ze sa prejavuje iba mne 😢
Prejavuje sa mi hlavne v noci vzdy sa zobudim na neprijemne svrbenie prerazajuce sa do bolesti... Jednoducho neviem co mam robit 😒

latvia
5. aug 2010

@bekuska ked raz chytis genitalny herpes,uz sa ho "nezbavis"....casto sa objavi pri vycerpani alebo oslabeni imunity, antibiotika nan zial nezaberaju, ale antivirotika ano,kedze je to virus...moja rada - zamerat sa na posilnenie imunity...ale nadobro sa ho uz zial nezbavis 😒

lorry
21. apr 2011

ahojte neviete mi niekdo poradit mam genitalny herpes brala som lieky Herpesin ale mi nepomahaju moc a este aj oslabenu imunitu. Doktorka chce vyskusat ine lieky Famciclovir-Teva nemate s nimi skusenosti ?

labus
21. apr 2011

ahojte ja som sice nemala problem s genitálnym herpesom ,ale velke problemi z klasickým herpesom velmi premnoženým v krvi a oslabenu imunitu spôsoboval mi strašne bolesti trojklanneho nervu a brala som od imunologičky a infektologa ISOPRINOZINE dlhodobo je to preotiherpesový liek zameraný aj na imunitu a zabral.. klasicke antivirotiká zabrali na akutnu infekciu ,ale nepoliečili problem ISOPRINOZINE ano.Takže vám radín navštívit infektologa alebo imunologičku a ešte pridat milgamu - dostat aj bez receptu je to vitamín skupiny B zameraný na boj s herpesmi

zivika
21. apr 2011

suhlasim s latviou, je to to iste, ako herpes na ustach, raz ho chytis a mas ho navzdy 😢 tiez ma bohuzial nakazil byvaly partner, liecila mi ho doktorka herpesinom, tabletkami a dala mi taku fialovu vodicku na vysusenie, potom, ked ostala chrasticka, tak masticku herpesin...ja som s tych stastnejsich, mne sa uz odvtedy neobjavil a je to uz sest rokov, takze mas nadej aj ty 😉 len si straz imunitu, mozno skus nejake homeopatika...
@lorry Famciclovir-Teva sa pouziva, ked mas normalnu imunitu, tak neviem, ci by ti pomohli... tiez sa zameraj na imunitu, ak ju mas dlhodobo slabu, skus imunologa

lukinkowa
21. apr 2011

Nemám s týmto našťastie problém, ale čo viem, na veľa prípadov s oslabenou imunitou a podobne pomohla 100% šťava z aloe vera rastlinky..kúpite aj v e-shopoch litrové balenie..aloe vera +noni..Ďalšie účinky:
• detoxikuje telo, čistí črevá, pečeň, krv a cievy
• zrýchľuje pohyb čriev vyprázdňovanie, podporuje chudnutie
• stimuluje trávenie, pri pocite ťažkého žalúdka a nadúvaní
• stimuluje imunitný systém, pri zápale dutín, astme, alergiách, nádche, kašli, chrípke a detských prechladnutiach
• normalizuje krvný tlak a hladinu cholesterolu
• reguluje hormonálny systém (menštruačný cyklus, menopauza, andropauza)
• zvyšuje telesnú a psychickú energiu a výkonnosť, zlepšuje náladu
• bráni rozvoju zhubného bujnenia a rastu nádorov
• pri vredoch a zápale žalúdka - tlmí tvorbu kyseliny, hojí sliznice
• pri infekciách spôsobených Helicobacterom pylori, plesňami a kvasinkami, zápale pošvy
• protizápalový účinok; zápaly kĺbov, dna, artritídy, reuma; mierni bolesti svalov a kĺbov
• vhodné tiež pri psoriáze, ekzémoch, akné, celulitíde, lupinách, ranách a popáleninách...
• ochutené medom a šťavou z čučoriedok, vhodné pre unavené a zaťažené oči
• dopĺňa dennú dávku všetkých vitamínov (A, C, E, B1, B2, B12, B4 - kyselina listová...), minerálov, (vápnik, zinok, chróm, selén..), aminokyselín...

zuzanka.j
22. apr 2011

ked citis ze ho zas ides dostat, skus natriet to miesto zoviraxom. a viac krat...

belusa
25. aug 2021

@lorry ahoj prosím ťa za ako dlho pomohlo famciclovir? Beriem od pondelka a mám pocit, že sa mi to zhoršuje