Ako zaspať?

17. aug 2022

Ako zaspím ? Tri noci som poriadne nespala kvôli malému, ledva som žila. S teraz dnes že si idem skôr ľahnúť a už tri hodiny nedokážem zaspať. Čo mám robiť aby som zaspala ?

martinmmartin
17. aug 2022

pohladaj na youtube nejaky brutal nudny dokument a naozaj zacni kukat s plnou pozornostou. Nedovol si aby ti hlava uletela a vnimaj iba video.....zachvilu si out. Odporucam historiu stredovekych vitraznych skiel alebo pekingsku operu s titulkami....

isis234
17. aug 2022

čaj z valeriány, materinej dúšky

mam1na
17. aug 2022
https://www.youtube.com/watch?v=2QANZFujlOc

Mätový čaj s medom alebo harmanček... A povedz si, ako sa dnes úžasne vyspíš.
Dobrú noc 🍀🙏💙

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreatytler
18. aug 2022

Lahni si v posteli na chrbat a sutred sa na svoje dychanie. Potom sa snaz uvolnit cele telo, jednu cast po druhej. Najskor hlavu, tvar, krk, ramena atd. Vzdy si predstav tu cast tela a vedome sa v tej casti uvolni, hlavne pri vydychu. Nikdy som sa nedopracovala az k noham.

lily14
18. aug 2022

Mám to isté,začala som brat melatonín a lepšie je to

majamat
18. aug 2022

raz som pocula o technike, ktorou sa ucia zaspavat vojaci. nepamatam si ju, ale bol to navod,a ko v urcitom slede uvolnit svalstvo, zaroven sa na to musis sustredit.
neviem ci to pomaha, ale zaujalo ma to vtedy, no neskusala som to uz potom hladat, ako to funguje.

majamat
18. aug 2022
medeaa
18. aug 2022

Skus si v lekarni kupit melatonin, mne to velmi pomaha prekonavat obdobia, kedy uz nedokazem zaspat a stale sa budim. Ja som sa poriadne nevyspala odkedy sa syn narodil v maji minuleho roku.

arianna25
18. aug 2022

Teplé mlieko s medom (ja k tomu musím aspoň malé sústo pečiva aby mi dobre sadlo), dokument podmorský svet.
Cez sa poriadne fyzicky zničiť aktivitami, ale pred spaním si už treba navodiť spánkový režim. Pravidelný čas už nech je pred spaním kľud, sprcha.

mirkava
18. aug 2022

To poznám, pri malom som takáto spala, že sa potom už ani nedalo. Skús si kúpiť melatonin. Je to spankovy hormón. Len ak kojis, tak neviem ci je to vhodné.

isis234
18. aug 2022

@andreatytler
@majamat
@majamat kočenky, niečo som čítala, tuším tak zaspávajú i letci.... škoda že som to neskopírovala.. oni si len na tvári držali ruky--
@arianna25 mlieko s medom je tiež fajn,, skúsim i s cesnakom

janulicka24
18. aug 2022

Melatonin dokaze z casti pomoct a tiez mne meditacna hudba a teda ozaj tma, kupila som si aj taku tu krytku na oci a to je super.