Ako zahnať únavu?

drobec_l
16. jún 2014

ahojte žienky prosím máte nejakú radu ako zahnať unavu , okrem spánku lebo ten pri mojom mesačnom synovi nemám šancu ani skušať cez den určite nie je strašný výmyselník cez deň a nechce sa mu cez den moc spávať a už mi dochádzaju sily , hlavne to cítiť v noci ked vstávame každé dve či tri hodinky . plus kým zaspí tak prejde hodinka . dakujem za každu radu

zuzka1008
16. jún 2014

Vitaminove stavy,hroznovy cukor a ked uz bolo že K.O. tak magnezium 😉

drobec_l
autor
16. jún 2014

mám ešte od tehotenstva magne b 6 može byť aj to ??

shrekula
17. jún 2014

....... spánok je dôležitý, je dobré ak by ti mal kto postrážiť syna cez deň aspoň na 2-3hodinky. nepodceňuj to. mne sa to vypomstilo. ak máš pri sebe rodičov, alebo svokrovcov, manžela, potrebuješ oddych, relax, plnú vaňu bublinkovej peny atď. 🙂 ja som tiež verila, že všetko zvládnem a potom som bola rada, ak mi mal z času na čas kto vziať dcéru, že som mohla vypnúť, alebo sa do "mŕtva" vyspať. a pi veľa vody, je jedno akej, či minerálky, alebo z vodovodu.

daduska132
23. jún 2014

ahoj ,, dieťa síce nemám ale pracvoných povinností nad hlavu a mne vždy keď som unavená pomôže magnézium .. klasické magnézium z lekárne (tablety) stáli asi 5 eur a je ich tam 500 =) plus si dávam každé ráno (ak nezabudnem) vitamínky obohatené o ženšen ginkgo, guaranu a echinaceu, ktoré tiež dodávajú energiu =) ... http://www.dixo.sk/centralvita-energy/

mmarry
23. jún 2014

@drobec_l magnezium je na únavu super, celkovo je super. takže s ním nič nepokazíš

drobec_l
autor
23. jún 2014

@daduska132 No len ja kojím a bpjím sa hocičo dávať do seba ale v lekárni by mali vedieť čo dať žene čo kojí .. musím si niečo kupiť lebo ten moj drobec ma "vyciciava" do kosti 🙂 kedže nechce spávať absolútne a hlavne v noci vymýšla ja sa nevyspím vobec či cez den alebo v noci

drobec_l
autor
23. jún 2014

@shrekula joj velmi rada by som to tak spravila že ho dám niekomu len on je čistý šaško nevie vydržať ani v kočíku že by ho zobrali von a ja si oddýchnem , strašne je jedovatý malý a nechce mi spávať vobec .. v noci jak by dal to ozaj sem tam je taká noc že sa zobudí napapá a zaspí , inokedy sa napapá a potom dve hodiny vymýšla čo nevie zaspať a ked aj zaspí strhne sa mi zo spánku alebo rukami nohami začne mykať a je hore