Dobrý deň včera som bola na pcr test a som pozitívna. Som sama s dcérkou doma ona ma 4roky. Ako predidem jej nakazí odomna keď sme vkuse spolu. Rúško mam od rána vkuse na tvári.. Poraďte lebo sa bojím o ňu
@iwka1768 lepsi by bol respirator /respiracne rusko. ak nemas, uz nezhanaj. ruska vymienaj, hned per/dezinfikuj. ty si umyvaj ruky, vlastny pribor, pohare a pod. jest oddelene, resp ked je dcerka, ty s ruskom. a jedz vtedy, ked ona nie je pri tebe, resp ma rusko ... nasi znami, ochorel syncek a od neho sa nik nenakazil. mamine sa podarilo par krat po nom aj lyzicku oliznut a pod ... takze neboj, ochoriet nemusi. len si treba dat pozor, nemojkat sa, nechytat tvar a pod. drz sa. malej vela vitaminov, vetrat a tak ...
@iwka1768 ja som bola pozitívna, so mnou 4 deti. Jedno dojcene a spalo so mnou v posteli. Rusko som nenosila, varila som celej rodine. Nikto sa nenakazil. Trošku som si dávala pozor, že som sa s deťmi nestiskala, nebozkavala, veľa vetrala. Ale teda, pri tom dojčení som to dajak nedokázal a ovplyvniť
@hipuska aj mňa by zaujímalo, ako vieš, že sa nikto nenakazil? deti boli na testoch? alebo boli "len" bezpríznakové a ty si laicky usúdila, že to nechytili?
U nas bol syn pozitivny a nikoho nenakazil on je uz dospely v nedelu mu skoncila karantena ja s manzelom a 2 sestri s nim neboli v kontakte a starsich bratov nenakazil robili si test, PCr a vysli negativny urcite radsej spravit testy je to istota
@iwka1768 žijeme v jednom dome:ja,manžel,dcéra a môj brat na poschodí. Na prízemí moji rodičia. Boli sme všetci komplet chorí. Manžel najhoršie,so zápalom pľúc. Dcérka má 5 rokov zvládla to najlepšie,mala iba kašeľ. Deti to zvládajú vo všeobecnosti lepšie,tak držím palce aby to bol aj tvoj prípad.
@iwka1768 Žial, nevieš, kedy si bola najnákazlivejšia.Zväčša dva dni predtým, ako začneš mať príznaky.Ak si ich nakazila, tak už predtým, ako si si stihla dať doma rúško☹
Ďakujem dievčatá.. Ešte otázka keď spí v izbe somnou musím mať rusko cez noc?
Zatiaľ som bez príznakov. Keby ma neposlali z roboty na test tak ani by som to ešte nezistila pravdepodobne až na celoplošnom testovaní
@duratlicka ja ani len netuším kedy a kde som to chytila.. V okolo neviem o nikom pozitívnom.
@pupava36 hlupost, poznam vela deti, co mali potvrdeni Covid a boli bez priznakov.
tak spat s ruskom to by som mala sopel az na brade - to je uz uplne debilna doba