Dobrý večer. Znovu na mňa niečo lezie.. včera pred spaním ma bolelo hrdlo a v noci som nevedela zaspať lebo ma bolelo každé prehltnutie.. Dnes je to trošku lepšie ale cítim že ma stále Páli.. teplota iba 37,3
je možné ešte zabrániť rozvinutiu choroby? Pred 2 týždňami som bola chora a teraz zas asi 😭
Ja som síce teplotu asi nemala, ale pri bolesti hrdla si dávam doritricin a keď sa cítim ze na mňa niečo lezie tak bud paralen alebo theraflu a väčšinou pomôže
Moj overeny trik je tepla voda. Ono nemusi byt caj ale hlavne na hrdlo teplu vodu cele dni len teplu vodu citron zazvor a mne zabera lyzica medu a donej cesnak 3x denne. Zatim som tak vzdy chripku zastavila atb som nebrala zatial3 roky a chora bola 3x
Plus sprej do hrdla strelsils je drahy ale fakt pomoze
Treba na komplet vyležať celu chorobu ak to tak nebude bude sa Ti to vracať stále. Ale vyležala by som doma na komplet celu chorobu. Aj za cenu PN zdravie je len jedno.
silne dávky c-cka. na mna ked nieco lezie davam si 2x 1000mg
Ja som tiez za posledne dva mesiace treti krat chora a ide ma ztoho porazit. Nemam to kedy vylezat, lebo aj teraz je muz na sluzobke a ja mam doma maleho fagana🙃takze sa nalievam cajom, beriem cecko a decko, na noc si dam paralen, nic ine si netrufam lwbo som aj tehotna😭 idem dnes vyskusat zozrat kyslu kapustu, bud sa zoserem alebo mi pomoze
@diaszoky súhlasím, teplá voda (v mojom prípade pijem skôr takú trochu horúcejšiu, ale nie úplne, chápeš ) alebo teplý (horúcejší) čaj.. a cesnak, med... trik s teplou vodou mi pomáha napr. vtedy, keď prídem zo zimy a zdá sa mi, že niečo s mojim hrdlom nie je v poriadku - tak cez neho "prelejem" niečo horúcejšie 🙂
Ja som bola pred 2 týždňami chorá a teraz som zas... Mala detto. Leze mi to na nervy 🤦♀️
Kloktat glinbax doritricin plus ine pastilky ale po 3 dnoch sa zhoršovalo mi takze som isla po antibiotika a nakoniec z toho vyšiel covid
Vitamín C vysoke davky, idealne caj zo semien rakytnika. To ma vie drzat. A kloktam slanú vodu.
Silný vývar z kostí s mäsom a zeleninou.
Zázvorový čaj s Kurkumou, medom a citronom, recept na google.
Klinčekový čaj + žuť klinčeky, zabijú vírusy v hrdle.
Surový cesnak, zázvor, škorica zaliať medom a citronom, jesť po lyžičkách.
Veľa, veľa Céčka.
Na hrdlo zmrzlina. Som si po cele klepala ked mi to radili, ale ono to fakt funguje 😀
Sprej Jox. Keď ten nezaberie, viem, že ďalší krok už bude len lekár 😆
Kapustička kyslá 😊👍
Silny zazvorovy caj, med, citron. A vitaminy aspon C, D.