Ako zabrániť rozvinutiu choroby?

17. nov 2023

Dobrý večer. Znovu na mňa niečo lezie.. včera pred spaním ma bolelo hrdlo a v noci som nevedela zaspať lebo ma bolelo každé prehltnutie.. Dnes je to trošku lepšie ale cítim že ma stále Páli.. teplota iba 37,3
je možné ešte zabrániť rozvinutiu choroby? Pred 2 týždňami som bola chora a teraz zas asi 😭

vanilkovazmrzka
17. nov 2023

Silny zazvorovy caj, med, citron. A vitaminy aspon C, D.

13uzivatelka11
17. nov 2023

Ja som síce teplotu asi nemala, ale pri bolesti hrdla si dávam doritricin a keď sa cítim ze na mňa niečo lezie tak bud paralen alebo theraflu a väčšinou pomôže

diaszoky
17. nov 2023

Moj overeny trik je tepla voda. Ono nemusi byt caj ale hlavne na hrdlo teplu vodu cele dni len teplu vodu citron zazvor a mne zabera lyzica medu a donej cesnak 3x denne. Zatim som tak vzdy chripku zastavila atb som nebrala zatial3 roky a chora bola 3x

diaszoky
17. nov 2023

Plus sprej do hrdla strelsils je drahy ale fakt pomoze

alickapusinka
17. nov 2023

Treba na komplet vyležať celu chorobu ak to tak nebude bude sa Ti to vracať stále. Ale vyležala by som doma na komplet celu chorobu. Aj za cenu PN zdravie je len jedno.

tradaaa
17. nov 2023

Mne takto začal pre 3 dňami covid, už sa mi to nepodarilo zastaviť, do večera vyššie teploty. Ale na ozaj boľavé hrdlo (keď už nepomáha šalvia) u nás doma zaberajú pastilky alebo sprej s obsahom lidocainu - presne ako píše @diaszoky napr. Strepsils plus

kacena4
17. nov 2023

silne dávky c-cka. na mna ked nieco lezie davam si 2x 1000mg

majlo1234
17. nov 2023

Ja som tiez za posledne dva mesiace treti krat chora a ide ma ztoho porazit. Nemam to kedy vylezat, lebo aj teraz je muz na sluzobke a ja mam doma maleho fagana🙃takze sa nalievam cajom, beriem cecko a decko, na noc si dam paralen, nic ine si netrufam lwbo som aj tehotna😭 idem dnes vyskusat zozrat kyslu kapustu, bud sa zoserem alebo mi pomoze

fruitys
17. nov 2023

@diaszoky súhlasím, teplá voda (v mojom prípade pijem skôr takú trochu horúcejšiu, ale nie úplne, chápeš ) alebo teplý (horúcejší) čaj.. a cesnak, med... trik s teplou vodou mi pomáha napr. vtedy, keď prídem zo zimy a zdá sa mi, že niečo s mojim hrdlom nie je v poriadku - tak cez neho "prelejem" niečo horúcejšie 🙂

diaszoky
17. nov 2023

@fruitys ano presne teola vida je zazrak a predtym ked som robila liter caju a dotoho pila klasicky vodu tak nie a nie sa z chorob dostat

rude_baby
17. nov 2023

Ja som bola pred 2 týždňami chorá a teraz som zas... Mala detto. Leze mi to na nervy 🤦‍♀️

zuzkaa1991
17. nov 2023

Kloktat glinbax doritricin plus ine pastilky ale po 3 dnoch sa zhoršovalo mi takze som isla po antibiotika a nakoniec z toho vyšiel covid

katus226
17. nov 2023

Vitamín C vysoke davky, idealne caj zo semien rakytnika. To ma vie drzat. A kloktam slanú vodu.

vakatko
17. nov 2023

Silný vývar z kostí s mäsom a zeleninou.
Zázvorový čaj s Kurkumou, medom a citronom, recept na google.
Klinčekový čaj + žuť klinčeky, zabijú vírusy v hrdle.
Surový cesnak, zázvor, škorica zaliať medom a citronom, jesť po lyžičkách.
Veľa, veľa Céčka.

beata_k
17. nov 2023

Na hrdlo zmrzlina. Som si po cele klepala ked mi to radili, ale ono to fakt funguje 😀

jenny224
17. nov 2023

Sprej Jox. Keď ten nezaberie, viem, že ďalší krok už bude len lekár 😆

daniela2202
17. nov 2023

Kapustička kyslá 😊👍