Prosím vás , myslim si stále že mám problém s pankreasom. Nejako bolesti brucha take až do chrbta nemám, sem tam cítim len pichat v ľavo pod rebrom ale Skorej akoby pichne tak pri zohnuti.. no stolica sa mi nezdá. Hnačku nemám , fakt len tak raz za pol roka ale mám takú akoby objemnú a mám pocit že svetlu , takú , nieje to hnedá farba 🤔
Vypýtaj sa na ultrazvuk, tam ti to hneď zistia, ja som tak bola.
to môžeš mať aj chorý zlčník
prosim ta chod k lekarovi a prestan s diagnostikou na internete. to k nicomu nevedie. moze to byt milion inych veci.
@alickapusinka ale iné prejavy by som nemala či? Pripadne aké ?
Porovnávať stolicu, ktora je mimo normálu raz a pol roka je úplne scestné. Keby si mala problémy, už by si o tom určite vedela. Inak je tu jeden nick, ktorý v pravidelných intervaloch ma rakovinu, zomiera na pankreas a má rozne dotazy na pankreas. Nie si to ty?
@stanulienkat a aký nick myslíš ?
Nie do dnes som nemala veru dotazy na pankreas a snáď teda ani nebudem musieť už mat 🤔
A teda nemám raz za pol roka inú stolicu , farbu a takú akoby objemnú mám každý deň väčšinou …
moja sestra mala podobne príznaky a musela ísť na operáciu žlčníka
Stolicu môžeš mať aj každý týždeň inú. Závisí to od pitného režimu, od pohybu, od zloženia stravy, od množstva stravy, od zdravotného stavu a iného...
Čo očakávaš od odpovedí na MK? Keď ti niekto povie, že máš problémy s pankreasom čo urobis s tou informáciou? Hádam nechces povedat lekárovi, že na MK mi baby povedali.Ked máš podozrenie, ries to so svojím lekárom.
To myslíte vážne túto otázku? Dúfam, že nie.
odfot a pridaj ju sem k prispevku, urcite ju rado ohodnoti vela ludi 😁
... svetla stolica moze byt aj z jedla. Niekto ma svetlu po mliecnych vyrobkoch, ryzi a dalsich potravinach.