Ahojte, po 4 rokoch som vysadila antikoncepciu. No menstruacia sa uz 3 mesiac nedostavila, bolo mi povedane ze mam “zablokovane vajecniky” a mam to riesit vyvolavackou no prave tej sa chcem vyhnut. Mali ste podobny problem alebo neviete co by mi mohlo pomoct? Dakujem
@beuss mne doktorka povedala ze ina cesta nie je iba na tu vyvolavacku len mam pocit ze ak si ju dam pichnut nic som nevyriesila tym ze som ju vysadila. Uz som to s nou nezvladala neskutocne migreny hlavy a vypadavanie vlasov posledny rok v neskutocnych mnozstvach.
@29cukrik11 tak antina je svinstvo, to je vsetko len odraz toho 😶 ja som pocas toho roka, co som tu menstruaciu mala len 3x mala neskutocne navaly horka..ako jesen, ludia chodili zababušeny v bundach a ja v kratkom rukave a lialo zomna 😒 Ta vyvolavacka su zase len hormony, proste umelo vyvolane.. mne potom sice prisla, ale na dalsi mesiac zasa nie.. nechala som to na prirodu a pekne sa mi upravila sama..ale trvalo to fakt dlho, mozno aj 1,5-2 roky.
@beuss a co ti na to povedal gynekolog? Lebo mne bolo povedane ze ta menstruacia nepride vobec pokial ju nevyvolam, len naozaj iuz nechcem ziadne hormony do tela, vtedy som ju brala kvoli cystam dlhodobo nic ine mi nepomahalo
@29cukrik11 inak teraz som pol roka po porode a zasa mam taky problem.. prisla mi 2x a zase nic.. uz druhy mesiac.. Tak budem zasa bohvie kolko cakat, nez sa mi to upravi 😄
@29cukrik11 nic mi nepovedal, viac som tam nesla kvoli tomu..lebo tiez by domna ladoval vyvolavacky.. Ako hovorim upravilo sa to same, len to fakt dllllho trvalo.. ale tak pokial neplanujes otehotniet, tak by to nemusel byt problem ale vyhoda 🙂
@29cukrik11 ale zasa nechcem Ti zle radit, lebo zasa si to tu precitaju nejake ine dievcence a ma zvozia 🤣🤣🤣 Hovorim ako som ja urobila, neriesila som a upravilo sa same. A tu som živa a zdrava, ziadny problem nemam 😉
Toto iste som tu riešila aj ja...nakoniec mi pomohol alchymilkovy čaj. Týždeň som ho pila 2krat denne a už je mrcha tu😉
@29cukrik11 presne ako ja. Hneď ma začalo brucho bolieť. A pomohlo to. Ja som brala anti 10 rokov..
@iwett4 ja 4 ale vypadala mi polka vlasov, zavraty, migreny uz sa to nedalo znasat. Ani by som s nou nezacinala ale mala som cysty, na ktore ziadne tabletky nezaberali iba antikoncepcia pomohla. Teraz ked ich nemam som si povedala ze uz ani za nic na svete. Pila si caj potom vzdy pred cyklom alebo po nejaku dlhsiu dobu aby sa cyklus upravil?
@29cukrik11 toto bolo prvý krát čo som dostala mrchu. Vysadila som tie tabletky dostala to krvacanie z vysadenia a potom som rátala že mi príde ďalšia po 28 dňoch...ale tri týždne meškala. Medzitým mi bolo strašne zle potom vysadení...brucho bolelo,napínalo ma no strašne. Myslela som že som tehotná. Jak pijem ten čaj nielenže som konečne dostala tu mrchu aké prešli aj tie nevoľnosti. A ešte som ti zabudla napísať že užívam aj inofolic combi..to sa dá kúpiť v lekárni. Endokrinologicka to dala mojej 13 ročnej dcére aby sa jej upravil cyklus kvoly polycyst.vajecnikom. tak som to začala brať aj ja. .
@29cukrik11 ja ked som vysadila antinu, tak som mala menstruaciu asi 3 krat za cely rok 😔 Raz som bola na vyvolavacke, ale potom som uz kaslala nato..no nez sa mi to upravilo fuu presla riadna doba 🙄