Ako vyvolať menštruáciu?

17. mar 2021

Baby poraďte ako vyvolať menštruáciu...víno, teply kúpeľ som skúšala...aj čaj z alchemilky... tehotná niesom...🙏

nika23t
17. mar 2021

Presne to isté momentálne trápi aj mňa...

volterra
17. mar 2021

a načo potrebuješ vyvolať menštruáciu, keď vieš s istotou, že nie si tehotná. Počkaj pár dní, možno príde sama, alebo ti jednoducho haprujú hormony, môže aj vynechať v takom prípade. Nerýpem, len ma zaujíma, že načo to potrebuješ vyvolavať.

sonikcka_2021
17. mar 2021

@volterra možno to je dieťa, ktoré ma pocit, že už by ju mala mať. 🤔 Ale ak si dospelá tak to bude hormónmi

nika23t
17. mar 2021

@volterra
@sonikcka_2021 a možno ma hormóny ok, a možno sa pokúša otehotnieť, ale zase ma negatívne testy, tak len chce dostať ms bez meškania, aby ďalší cyklus došiel co najskôr, aby čo najskôr mohla opäť skúsiť otehotniet, a možno jej záleží na tom, aby cyklus bol pravidelný kvôli pravidelnej ovulacii, a možno berie lieky, ktoré jej môžu cyklus rozhadzat, a možno ju to naozaj trápi tak, ako mňa! Lebo keď už opäť ďalší mesiac bezuspesny, tak aspoň ms nech príde načas a nech mi nedokasle ďalší cyklus a ovulaciu. Takže možno preto sa pýta. Ale možno je toto len môj prípad a kočka, ktorá to tu pridala ma úplne iný dôvod.

nika23t
17. mar 2021

Aj tá najbanálnejsia otázka môže byť písaná cez slzy.

poopsie
17. mar 2021

@nika23t trošku uber z plynu.. Psychika dokáže divy

nika23t
17. mar 2021

@poopsie hej. Aj pms dokáže divy. Rozhryzla by som svoj pracovný stôl, keby som mohla.

poopsie
17. mar 2021

@nika23t 🤷‍♀️tak rozhryzni ale to ti nepomôže...hľadaj rovnováhu či duševnú či hormonálnu..

nafka0483
17. mar 2021

Ako dlho ti meska? Ktory den cyklu si a ake dlhe cykly mavas? Menstruacie pride ked klesne hladina progesteronu, to nedosiahnes vinom ani kupelom.

autor
17. mar 2021

Som dospelá 🤦🏻‍♀️...brala som mesiac imunor... druhý mesiac beriem vitamíny na podporu imunity...aj imunoglukan... môže to byť z toho či?mešká 16 dní

columbine
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nafka0483
17. mar 2021

Tak to by som isla k lekarovi, vysetri ci najde pricinu a pripadne pichne vyvolavacku.