Ako vyvolať menštruáciu?

jarra
17. feb 2012

Ahojte baby, potrebujem poradiť. Vo štvrtok ma čaká plánovaná laparoskopia a hysteroskopia kvôli IVF a samozrejme nemôžem mať mrchu Dr. mi minulý týždeň v stredu pichla vyvolávačku a zatiaľ nič. Kedže mám problémy s cyklom vyvolávačku dostávam skoro každý druhý cyklus a vždy som mrchu dostala tak do 5-7 dní a teraz ako naschvál nič a už som 9 dní po. Nerada by som to odkladala, lebo sa mi už 3 krát z rôznych dôvodov menil termín 😒 Skúšala som horúce kúpele, aj červené víno, dokonca som sa niekde dočítala, že pomáha kôprový čaj, tak som sa včera prekonala a dve šálky vypila. Alchemilku pijem pravidelne a test som si samozrejme tiež robila, bohužiaľ vyšiel negatívne. Poraďte nejaký zaručene dobrí recept ako mám tu hnusnú mrchanu privolať. Ďakujem 😉

veonka
17. feb 2012

hm... no väčšinu tipov si už vyskúšala 😖 : alkohol, víno, ... mne niekedy pomáha aj sexík 😉 tie sťahy pri orgazme môžu mrchu naštartovať, to mi pomáha tiež, vždy sa to potom rozbehne skôr ako by som čakala 😝 . No a inak ma už veru nič nenapadá.

moniciak
18. feb 2012

Ale veď to príde do dvoch týždňov to je v pohode 🙂

viki2912
18. feb 2012

nech ti pichnu vyvolavacku..do 10 dni by si ju mala dostat..mne prisla tusim po 2 dnoch a teda riadna...

katren
18. feb 2012

ja som po vyvolavacke dostala po 2 tyzdnoch......

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

mne doktor pichol vyvolavacku a mrcha prisla na 10 den 😉 a bola straaaaaaasne silna 😔

nelicefo
18. feb 2012

aj mne keď dr. pichol vyvolávačku prišla veľmi silnááá 😔 a došla na 5.deň

eliska1986
17. máj 2015

Ahojte maminky,ja mám silné bolesti a mrška neprišla.Mešká mi týždeň aj 2dni.Ako je to ked mrcha nepríde ani po tých 2týždnoch?Dá sa vyvolávačka pichnúť ešte raz?Mám veľmi zvláštnu chuť v ústach až takú kovovu.