Ahojte...pozerala som, že tu boli nejaké rady, ako vytiahnuť celý roztok z tej malej ampulky, ale mne to proste už druhý deň nejde...vždy mi ostane naspodku, tak to vstrieknem aj trikrát naspäť a zas naťahujem, neviem či je to dobré, ale občas mi tam dosť ostane podľa mňa...aj som naklonila aj celé prevrátila, aj rovno dala..aj vytiahla ihlu a dala späť...mám zelené na ťahanie a oranžové na pichanie...videá mám pozrete a nerobím to inak podľa mňa...
@sirka9 fuha, tak to zajtra skúsim...ved si vravím, že to sa z tej ampulky nevyleje, ak malo zasuniem tu ihlu, ale bála som sa to urobit..ďakujem za radu.
Nevyleje, treba to normalne naklonit a uplne z kraja natiahnut.
@anavixy oki. Snáď mi to pôjde zajtra. A hádam nevadí, že tieto dva dni mi tam ostalo a som to hore dole naťahovala...
@snazilkaxy nevadí, ono aj keď tak trošku ostane, to sa stane aj lekárom koľkokrát, že nevytiahnu cele
@sirka9 to je pravda. Ale ďakujem vám obom za radu, som teraz vytiahla čo som si dnes pichala a skúsila som či ten zvyšok natiahnem podľa vašich inštrukcií a áaaaano. Našla som ten zarez, kde sa ma ta ihla dať zošikma. Super ste, dakujeeeem
Tiež mi to tak ostávalo, až kým som nedošla na to, že to treba ťahať vo zvislej polohe a ihlu dat iba kusilincek dovnútra. Je tam na kraji tak trochu miesto kde sa dá zasunúť tak zosikma a tak to natiahne celé.