Ako vytiahnuť roztok Diphereline?

snazilkaxy
4. sep 2023

Ahojte...pozerala som, že tu boli nejaké rady, ako vytiahnuť celý roztok z tej malej ampulky, ale mne to proste už druhý deň nejde...vždy mi ostane naspodku, tak to vstrieknem aj trikrát naspäť a zas naťahujem, neviem či je to dobré, ale občas mi tam dosť ostane podľa mňa...aj som naklonila aj celé prevrátila, aj rovno dala..aj vytiahla ihlu a dala späť...mám zelené na ťahanie a oranžové na pichanie...videá mám pozrete a nerobím to inak podľa mňa...

sirka9
4. sep 2023

Tiež mi to tak ostávalo, až kým som nedošla na to, že to treba ťahať vo zvislej polohe a ihlu dat iba kusilincek dovnútra. Je tam na kraji tak trochu miesto kde sa dá zasunúť tak zosikma a tak to natiahne celé.

snazilkaxy
autor
4. sep 2023

@sirka9 fuha, tak to zajtra skúsim...ved si vravím, že to sa z tej ampulky nevyleje, ak malo zasuniem tu ihlu, ale bála som sa to urobit..ďakujem za radu.

anavixy
4. sep 2023

Nevyleje, treba to normalne naklonit a uplne z kraja natiahnut.

snazilkaxy
autor
4. sep 2023

@anavixy oki. Snáď mi to pôjde zajtra. A hádam nevadí, že tieto dva dni mi tam ostalo a som to hore dole naťahovala...

sirka9
4. sep 2023

@snazilkaxy nevadí, ono aj keď tak trošku ostane, to sa stane aj lekárom koľkokrát, že nevytiahnu cele

snazilkaxy
autor
4. sep 2023

@sirka9 to je pravda. Ale ďakujem vám obom za radu, som teraz vytiahla čo som si dnes pichala a skúsila som či ten zvyšok natiahnem podľa vašich inštrukcií a áaaaano. Našla som ten zarez, kde sa ma ta ihla dať zošikma. Super ste, dakujeeeem