Ako vyriešiť bolesť chrbtice bez liekov?

777777mk
18. máj 2019

Ahojte. Chcem sa opýtať mám už týždeň hrozne bolesti chrbtice v oblasti lopatiek a teraz za dva dni ma začala bolieť aj oblasť žalúdka pri nádychu, pri pohybe aj v kľude. Milnuly mesiac som bola s chrbticou u ortopeda dal mi dáke injekcie po ktorých mi to na nejaký čas prešlo no znova bolesť začala. Po užití analgetik mi ide roztrhnúť hlavu. Ma niekto niečo podobné? Co s tým?

hettinka
18. máj 2019

@777777mk moze to byt aj žlčník, mne toez vystreľovali bolesti medzi lopatky.

katrin21
18. máj 2019

@777777mk mozes mat vyskoceny hrucny stavec.. chod k nejakemu napravacovi, ak nepomoze, tak ries gastro

777777mk
autor
20. máj 2019

No bola som u doktorky. Vysvetlila som co ma boli. A ona ma poslala na kardiológiu na EKG že mám zvýšený počet pulzov načo som jej povedala ze to mam odmalička a nikdy to nikto neriešil ale dobre. Potom mi predpísala Helicid na žalúdok a NOSPU na kŕče. A ze mam ist na pohotovosť ak má to bude veľmi bolieť. Helicid je na liečbu vredov a zvýšenej kyseliny. Čo by som vnímala asi úplne inak keby som mala kyselinu. Chrbticu vôbec neriešila. No a na kardiológiu na smiali že nechápu prečo ma k nim poslala doktorka a nie na sono.

eliska13
20. máj 2019

@777777mk ten Helicid si dávaj aj, keď nemáš kyselinu.urcite treba ísť k neurológovi a ortopedovi

eliska13
20. máj 2019

@777777mk a masáž viac x po sebe