Ahojte, mám problém s pitím vody posledné dva týždne. Býva mi dosť často nevoľno, nemôžem večer zaspať a pod.
Nikdy som nemala problém piť vodu ale ráno vstanem napijem sa ,že dva tri glgy a viac nie. Cez deň vypijem možno 3 poháre vody niekedy 2. Nemáte nejaké rady ako piť viac vody ? Ďakujem.😩
@bambi3310 ja som zistila, že tiež mám s niektorou vodou problém, proste mi nechutí. Pritom doma nič iné nepijem, lebo u nás je fantastická voda, žiadne divné pachy a chute v nej nie sú. U našich mám veľký problém vypiť čistú, ale chvalabohu to spraví citrón alebo mäta a pod. Tiež v dedine, kde chodím trénovať, tak majú otrasnu vodu, už chápem, odkiaľ sa nabral názov "hajzlova voda", presne tak by som ju nazvala, je pravdepodobne prechlorovana a mám problém ju vypiť. Tak ak máš problém s chuťou, tak si ju skús nechať odstáť, pomáha to.
Ochut ju. Citron, limentka, jahody, mata, uhorka, pomaranc, .. mozno skús jemne bublinky, sodu, uvar si čaj
Mozno si ju tv9je telo jednoducho nepyta...
Skúste jest ovocie ktoré je šťavnaté a obsahuje aj vodu napr. melón....
@bambi3310 kúp si fľašu, ktorá ti ukazuje koľko by si mala mať už počas dňa vypité vody. Daj si do vody citrón/limetu/uhorku/mätu/trošku sirupu.