Ahojte, máte tu niekto skúsenosti so slepým crevom, ktoré netreba operovať?
Mam bolesti už 10 dni, lekári potvrdili, že je to slepé črevo, ale vraj netreba operovať. Dostala som kvapky Algifen Neo a poslali ma domov s tým, že ak sa zhorší stav, mam ísť rovno na príjem. Nikto mi nepovedal, či mam držať nejaku diétu, poprípade iné obmedzenia. Neviete mi niekto poradiť?
Ďakujem krásne ❤️
@deti95060810 a môžem sa ešte opýtať ako to mala so stravou? Mala diétu? A nakoniec ste na operácii neboli? 🙂
dcéra mala bolesti niekoľko dní, ona vôbec nejedla, začala sa nám strácať pred očami.... Vždy bola štíhlejšia, takže úbytok hmotnosti bol veľmi viditeľný.... Začala jesť až po 3 dňoch od užívania liekov...😉
Hylak kúpiš v lekárni- nepotrebuješ recept
NoSpa je od bolesti
No ja mam také skúsenosti s čakaním... Ak dieťa 6 ročne som tiež mala nejaký problém so slepym črevom. Bola som ešte malá, ale pamätám si to. Ze ma bolelo tak, že ani smiať som sa nemohla... A doktori čakali a čakali. A skončilo sa to potom zápalom pobrušnice a zauzlením čriev. Na poslednú chvíľu ma ťahali hrobárovi z lopaty.... Laik so skúsenosťou....
@elenajezova takze asi je lepšie operovať to... doktori odkladajú a povedia, že sledujte si teplotu a tvrdnutie brucha... ale človek nevie čo je ešte v norme a čo nie predsa. Akože nemam slov. Aj sa bojím operácie keď vidím ich prístup.
Tak slaninu asi jesť nebudeš,vygoogli si diétu šetriacu tráv,trakt,pri bolesti kvapky a ľad,ak sa bolesti budú stupnovať napriek ľadu a kvapkám,tak smer nemocnica,ak bude brucho tvrdnúť,to si všimneš tiež,vtedy tiež smer nemocnica..... a trošku sa pozitívne nastav v hlave,že sa bojíš ti nijako nepomôže,reaguj na situáciu,ktorá príde,predpokladám,že si dospelá a asertívna.Kludne sa môže stať,že bolesti neprídu,stav sa upraví a máš pokoj....
mala dcéra v júni... Na chir. predpísali : Hylak - kvapky, Nospa, a ešte myslím že Degasin? .... dcéra užívala a prešlo. Ale tiež povedali že ak sa stav zhorší máme okamžite zavolať záchranku a na chirurg. kde už pristúpia rovno k operácii...
Tak isto máme prísť ak sa stav po liekoch nezlepší ani do 3 dní...