Ahojte ,chcela by som poradiť , ako vyliečiť akné , mám s tým problém už asi 4 roky , vyskúšala som hádam všetko ...kožná mi predpísala najskôr zynerit, po tomto sa mi to zlepšilo ale zas vrátilo, neskôr som mala duac gel ale ani ten mi už nezaberá , teraz som si vybrala zinok že budem jesť a neviem , chcela som to riešiť skôr prírodnou cestou a kozmetikou ale všetko je buď drahé alebo to aj tak nepomáha ,...kožná mi už viac ráz krd som tam bola ponúkala ten roaccutane ale ja ho nechcem , a už ani neviem ako mám ísť ku koznje keď mi stále ponúka len ten roaccutane a akože dosť to mám zle ale nemyslím si že by som mala začať užívať tento liek resp nestojí mi to za to keď som počula o všetkých tých negatívnych ucinkoch. Prosím poraďte 🙂 čo vám pomohlo ? Hlavne prírodné . Vďaka
@majka13182167 mne osobne pomaha ist na cistenie pleti kozmeticke....staci ist kazde 3 mesiace a je pekna plet...mne tie masticky nepomahali od koznej.strata casu podla mna...
Mne pomohol čistiaci gél z Yves rocher. Skúšala som rôznu kozmetiku ale osvedčilo sa mi len toto. Keď som prešla na Yves tak vyrážky zmizli a ja môžem pokojne chodiť von bez make-upu a nikto sa ma nezľakne 🙂 čo mi ale kamarátky povedali tak si dosť pochvaľovali aj mary kay - čistiace masky. Tie odskúšané nemám ale kamarátka mala viditeľne krajšiu tvár.
A ak môžem poradiť tak nechať pleť čo najviac oddýchnuť od make-upu, radšej zvoliť bb krém, pokiaľ máš mastnejšiu pleť tak častejšie umývať, aj viackrát za deň, tvár nechytať pokiaľ to nie je nutné (nevytláčať, neškrábať) tým sa to len zhoršuje.
Pomohlo tiež aloe vera.
A jesť menej sladkého, vyprážané jedlá som tiež obmedzila. To sú moje rady čo zabralo mne. Možno niečo z toho pomôže 😃
@majka13182167 ja ten ten riloaccutane odporucam...tie vedl.ucinky nie su take hrozne.. viem o 2 ludoch, ktorym velmi pomohol a hlavne navzdy.akne sa nevratilo -z toho jeden z nich ho mal 20 rokov a brutalne, fakt jazvy a obrovske vyrazky az na chrbat, strasneee..a po pol roku krasne zmizlo .
Moja dcera mala take bezne pubertalne a pomohla jej kyslikova terapia vo 4P medical v Trnave.. su jediny na SK, specialna technologia..po par sedeniach aj hlbsie zapaly zmizli, super
Qla tiez pomaha vylucenie sacharidov..pozri si paleo stravu.
@majka13182167 kde máš to akné a koľko máš rokov?
Ja som to mala od puberty dlho zleee. Dostala som pred par rokmi taky pristroj. Vydava to take jemne brnenie a ak si s tym prejdeš po tvari pootvara pory.. vtedy to ešte nikto nepoznal .. neverila som že to funguje ale fakt funguje.. čo som pozerala tak jedno použitie u kozmetičky stoji 20 eur..
Ja mam syna v puberte, ja mu to povytlacam, vydenzifikujem pred aj po vytlacani peroxidom vodika, napari sa(tvar) na 10-15min a hodim masku zlupovaciu z DM Balea a do 2-3dni ma peknu plet...A potom zas za 5-6dni sa iba napari a da sa zlupovacia maska...Mne pomahalo tea tree sada mali ju isty cas v oriflame...Neviem ako teraz...
@dorotka9819 Ahoj, vieš mi povedať, ako sa presne volá?
Akné musis začať riešiť z vnútra...čiže najprv zmena stravy a potom čistenie, čistenie a ešte raz čistenie. Veľa žien sa večer odmaluje vyčistiť pleť a ráno nic ..práve ráno je dôležité tu pleť vyčistiť a tonizovat, pretože cez noc sa ti na pleť nalepi kopa nečistoty z vankúša z vlasov atď. Ďalej dôležité je pleť hydrarovat ..to že je mastná problematická neznamená že je hydratovana... ja keď som vysadila HAK vyzerala som ako v puberte ...pomohla mi zmena stravy, la roche posay z lekárne kozmetika, neist spať namalovana.
@majka13182167 Ahoj mam pre teba rieseni ktore ti 100% pomoze. Mala som ten isty problem a ziadny kozny lekar mi nevedel pomoct. Ak chces napis mi ip a ja ti odpisem o co ide. 🙂
@maccaya pozri si ich stranku..dcera to nemala brutalne, jej stacilo asi 4-5sedeni..ale pri silnejsol treba viac..
Je to "len" chodenie po tvari takym nastrojom, co vhana na plet kyslik..posobi to hlbkovo, odtranujuns tym aj bolesti chrbta z kadeco inem.je yo nejaka Talianska technologia..super vec. Neboli to, nic ..
@majka13182167 ak vám môžem poradiť začať používať kozmetiku La Roche Posay ak ste o tom počuli alebo Bioderma Eucerin mám to overené naozaj tiež som mala tvár katastrofa sama vyrazka jazvy no katastrofa a začala som toto používať a fakt to ma niečo do seba teraz mám tvár ako obrázok co nechápem normálne ale taká som rada;))takže odporúčam naozaj 👍takže veľa zdravicka a ak niečo rada poradim;)))
U mna strava. Nejest bravcove, zo zaciatku vuobec, ked sa to upravi tak sem - tam podla kapacity. Nejest chipsy a podobne srandy vysmazane v tychto tukoch. Keksy, v ktorych je nieco ine ako maslo.
@majka13182167 Ahoj, ja ti presne poradím, dlho som mala problémy s akné, ale že hrozné na tvári. Tiež som vyskúšala kadečo a nič nepomáhalo. Ono to máš vnútorný problém. Kamarátka mi poradila, že si mám prečistiť telo saponínmi🍀🍀, ten prípravok sa volá Diamond Yacca, je síce drahší, ale účinný! Nie je to pritom žiadna chémia, ale výťažky z rastlín, takže sa nemáš čoho báť a stojí za ním jeden vedec, lekár. Nejde pritom o detoxikáciu, lebo to je hlúposť, ale o očistu tela od usadenín, ktoré sú proste laboratórne dokázateľné. Vybrala som najprv jedno balenie a už po dvoch týždňoch som videla zlepšenie, potom ako som dobrala celé dvojmesačné balenie, akné som takmer nemala, P. doktor mi poradil, že ešte mám vybrať jednu dvojmesačnú kúru a musím povedať, že akné už nemám! Kupiš to na Reparexshop, a majú tam aj zvonku, ak by si si chcela pomôcť, tiež taký saponínový krém Golden Ointment sa volá, na problematickú pokožku. Takže som si pomáhala aj tak. A konečne som vyhrala boj s akné.🙂😉🙏🙏🙏
Mna poslala kozna na ORL, zubar, gynekolog a uz si nepamatam kde...strasne som somrala, ze tolko doktorov musim absolvovat. Najviac som nechcela absolvovat orl, ze to bude zbytocne...a nebolo. Niekolko rokov som si nazivala so streptokokom, o ktorom som netusila. Nic ma nebolelo, len mi nicil plet. Po niekolkych neuspesnych liecbach atb. som sla na vyber krcnych mandli. Odvtedy mam svaty pokoj. Dovtedy som minula stovky eur na kozmetiku a nic nezaberalo...
@majka13182167 ahoj, ja mam ten istý problém. Roaccutan som aj ja btala chvíľu ale bolo mi z neho zle, proste ten by som určite nebrala. A co sa týka kožných, chodila som k trom a jedine co som zistila, že si na tom robia biznis. Taka vodička taka masticka atd.. Mne pomohla zmena stravy, vysadila som cigarety alkohol vyprážané a začala som viac cvičiť meditovať, a kozmetika používam prírodnú, na odlicenie bione odlicovacie mlieko, miesto pleťovej vody ružovú alebo levandulovu a na noc bambucke maslo a ráno aloe vera gel a lokálne tea tree olej.. A pleť sa mi brutálne zmenila