ahojte, mam sinusitidu spojenu so zapalom stredneho ucha, odvcera rana beriem atb xorimax .. ucho uz tak velmi neboli ale je to asi skor tym ze v noci mi praskol bubienok a vytiekla nejaka tekutina spojena s krvou / ale vobec nie vela / .. odvtedy mi tam sumi a pocujem na neho mozno tak na 5% sople zhustli ale stale idu… ako mam vediet ci uz sa to lepsi alebo nie? pri prezuvani ma boli to miesto medzi sankou a uchom.. a sem tam mi tak nachvilku akoby sa vytvoril podtlak v eustachovej trubici a vtedy ma tak silno zaboli bubienok.. .. zazili ste nieco podobne?
@nelca0510 to vytieklo to co sa nahromadilo za bubienkom, a bubienok praskol… inak to zvyknu na orl sami prepichovat.. lebo to boli koli tomu tlaku ze sa to tam v hlave hromadi a nema odkial vytiect.. preto som rada ze to prasklo lebo sa mi tym ulavilo len teraz neviem ci atb zaberaju alebo nie
Tak ako píšem,do 1-2 dní by sa malo uľaviť. Mala by si cítiť že sa zmenšuje intenzita bolesti. 🙂
@nelca0510 diik
Mne raz dr. vravela na pohotovosti, že ATB záberu za 72 hodín. Skoré uzdravenie!
Už keď ti čosi vytekalo z ucha volám na pohotovosť. Tak antibiotiká záberu za 1-2 dní