Ahojte, ako ste mali uzivat monural pri zapale mocovych ciest? Iba 1 jeden sacok?
Mne dal iba 1 ale citala som na forach, ze davaju aj 2 dni po sebe..... Bojim sa, ze ten 1 nebude ucinny.
Mala som iba 1 sacok. Pomohol.
@banderaska29 vyskusam, dakujem.
@simsalabim mam este 1 krabicu macmiroru... Davno mi ho predpisovali aj to, aby som mala preliecene aj trubicu. Vy ste nemali nahodou?
Nie, iba ako vaginalne tablety.
ja som mala tri a brala som ich obden ... ale naozaj, treba si dat probiotika... mne bolo velmi zle, na zvracanie, prehananie, a tahalo ma do spanku...
Mne 1 sacok a na dva krat rozdelit, polovicu pred spanim a druhu rano po zobudeni. Vzdy pomohol.
Baby mate niektora skusenost, ja kojim 5 mesacneho syna a dostala som silny zapal mocovych ciest rezanie, stipanie, ked sa utriem tak na papieri mam taky ruzovy povlak asi krv uz od tolkeho mocenia… lekar obvodny mi dal Monural 3 g a povedal ze si to mam zarobit s vodou a vypit tak som tak hned rano urobila ked som prisla domov ale stale mi to nepreslo, kolko trva kym zaberie? Respektive zaberie mi vobec ked som sa v letaku docitala ze sa to ma davat na noc. Dakujem za odpovede
@lenuska0000 to musis tesne pred spankom vecer na prazdny mechur :( pracuje v tele este tusim 48 hodin
Uz je lepsie som si pospala poobede 3 hodky a uz je to fakt ovela ovela lepsie… uvidime este do vecera davam si k tomu aj blokurimu
@lenuska0000 presne toto som ti chcela pisat, aby si ho uzivala dlhodobo 🙏🏻 vyborny je aj urivac k tomu. 🙏🏻
Na precistenie zo spodu gynella silver, a potom gynella flora.
No len ja som hnacku riadnu dostala z toho a take krce do brucha 🙈
@lenuska0000 aj ja som mala..... 🤦🏻♀️ Uzivaj radsej aj probiotika, aby si zas nechytilia mykozu 🥲
A kolko ti to trvalo? Lebo ja sa citim jak na drogach po tych liekoch ty kokos toto som este v zivote nemala
@lenuska0000 vazne? :O ja som inak cca 2-3 dni hnackovala, ale brala som biopron po 2 denne a samozrejme chytila som aj zo spodu kvoli tonu nieco f.sa svrbive... 🤦🏻♀️
ano, monural je sice ucinny, ale je to svinstvo ... zabije to vsetky bakterie, aj tie, ktore su potrebne ... mne to vysvetloval gynekolog ked som po douzivani monuralu bola na prehliadke, a mala som brutalny zapal zo spodu a mykozu ... liecila som to atb asi tri tyzdne ...
@simona1306 ach..... 😒
Hnacku mam aj ja dneska uz 3 razy za den ale uvidim dufam ze to ustupi…
Baby ja som vybrala ten monural a vsetko bolo ok a je sobota a zas mam stipanie a rezanie jak keby sa mi to vratilo, mali ste to niektora?
ahoj, mne vždy zabral jeden.. len veľa probio, aj 3 tbl denne.. lebo má tendenciu preháňať.. držím palce nech si čím skor fit 🙂