ahojte. chcela som vás poprosiť o radu. už mi mrcha mešká vyše týždňa. robila som si aj test a jeden mi vyšiel veľmi slabučko pozitívny a ďalšie tri negatívne. tak neviem na čom som ale myslím si že asi tehotná nie som. ale nechcem nič riskovať. tak by som vás chcela poprosit o nejake dobre tipy ako uisit bolest zubou. som totiz velmi háklivá na prievan a velmi lahko ma zacnu boliet zuby. a aj pre moje zdravie by bolo lepsie keby som brala nejake ucinne ale nie moc tazke lieky.
dakujem vam za vsetky tipy a rady.
no lenze to mam prievan. to ma boli ucho a od ucha ma boli zub a aj cela hlava.
dobre dakujem za radu tak paralen by som teda mohla aj ak by som bola tehotna?.... ja mam nurofen ale ten nechcem si moc davat
ano paralen v pohode..ja tiež mavam asi co ty, a ktomu este aj migreny takže v tehotenstve som bravala len paralen a nic nebolo..
@macka1555 ak chceš doporučiť tabletky tak jedine paralen ak myslíš že by si mohla byť tehotná. ja som bola v 3. mes.tehu v nemocnici po autonehode a paralen bol jediný liek čo mi ako tehotnej doktori dovolili, ten možeš v pohode, samozrejme nepreháňať, len v nutných prípadoch, čo bolesť zubov /uší/ určite je
vyplachovat vodou corsodyl, mozu to aj tehotne, dokonca je to tam aj napisane
Chcela som sa spýtať mám 2 týždňové dieťa, ktoré keď nakŕmim nechce spať. Niekedy zaspí na 10 min. a potom sa zobudí s plačom.Z prsníka nechce piť musím si mlieko odstrekovať. A keď mám málo dokrmujem ho Bebou. Koľko má zhruba vypiť 2 týždňové dieťa? Moje vypije cca do 100ml nie je to málo a preto nechce spať?. Dala som mu párkrát Espumisan no neviem či ho môže pri každom dojčení.Ďakujem za radu Zuzana.
@zuzann222 skús inú tému v tejto je tvoj problém trošku od veci. Ale nepoteším ťa, my sme prvých pár mesiacov preplakali, párminutové spánky boli normálne aha a aby som nezabudla iba na rukách......... Zabudni na krásne voňavučké bábätko ktoré prespí celé dni a noci je to skôr výnimka ako pravidlo, popracuj na technike dojčenia a pokús sa zvýšiť laktáciu aby ti popri starostlivosti o uplakané bábätko odpadli starosti okolo UM. 🙂
Moju mamu len 2 krat v zivote boleli zuby a to vtedy cakala mna a potom sestru 😉 Hned vedela , ze je tehotná 😀
treba ísť k zubárovi oznám že si tehotná, určite ti urobí prehliadku , počas tehu môžeš užívať len niektoré lieky utišujúce bolesť,myslím že panadol áno ale pre istotu sa to opýtaj zubára
klinčeky mú veľmi účinné pri bolesti zubov a hlavne to nieje chémia , takže bezpečné aj pre nastávajúce maminy 😉
@macka1555 ak Vas boli zub,tak najučinnejšie bude, ak pôjdete k stomatologovi a budete mat problem vyriešeny 😉 skore uzdravenie prajem...