Ako ukľudniť psychický záchvat?

23. okt 2022

Ahojte, dnes som sa dozvedela jednu zlu spravu, ktora ma dostala do strasnych problemov (neni podstatne a preto nebudem konkretizovat, je to dlhodoby problem ale dnes vyvrcholil).
Po tom celom dnes sa ma zmocnil strasny stress, o asi dve hodiny prisiel silny plac, triaska, krutenie hlavy, zaludok na vode a hrozne emocie. Teraz mi je trochu lepsie, ale su to vlny a o par minut / pol hod to moze prist zas. Dala som si jeden guaiacuran (neviem, ci pomoze, len to skusam).
Prosim, poradte co moze pomoct. Metoda sustredenia sa na 5 veci ktore vidim, pocujem atd mi nepomaha, meditacia absolutne neprichadza do uvahy.
Zajtra idem do prace, kde musim byt fresh a fungovat. Zaroven potrebujem ziskat triezvy pohlad na moju situaciu, ktora sa deje, lebo musim prijat urcite rozhodnutia. To v tejto chvili nedokazem a asi by som to cele len zhorsila.

deti95060810
23. okt 2022

nič nemáš na ukľudnenie? Neurol, a pod? ak nie - treba si dať predpísať u obvodného a v prípade núdze užiť...
ak už nič iné tak choď na pohotovosť - pichnú ti konskú dávku magnézia + môžu ti niečo predpísať aby si zajtra bola OK... vysvetli - pochopia. ...

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonoio
23. okt 2022

Ak ti je velmi zle,xod na pohotovosti,KDE ti daju nieco na ukludnenie,alebo ak vydrzis cez noc..tak rano k obvodnemu.magnezium nepomoze,to je take placebo

deti95060810
23. okt 2022

@sonoio magnez. práveže pomôže..dávajú na pohot. injek. rovno do žily konskú dávku...

sonoio
23. okt 2022

@deti95060810 no,to je u Nas zazite,ze na sk ta odbavia s magneziom.ver mi,ak si v panike,tazkej,je to na dve veci.

deti95060810
23. okt 2022

@sonoio tak ale ako rozkážeš lekárovi aby ti dal niečo normálne..

patriciapp
Odpoveď bola odstránená
Zobraz