Ako u vás prebieha panický atak?

10. nov 2024

Dobrý večer prajem mal niekto panicky atak úplne priznaky ako keby nedaj bože infarkt? Veľmi sa bojím príde mi do hrude taky tlak ako keby som nebohla dýchať lava strana celá taka krcovita bolest q pocit na odpadnutie q nesmierna bolest hlavy ako to zvládnuť prosím vás už nevládzem nohy ako keby ma nepocuvali, cítim sa veľmi zle,take zvláštne tahanie alebo mravencenie v tvary ani neviem to opísať co to je...

hugoboss1923
10. nov 2024

Silné búšenie srdca, bolesť na hrudi, tŕpnutie rúk, nôh, tváre, problémy s dýchaním, triaška. Väčšinou to ustúpi po pár minútach, ale je to veľmi nepríjemný pocit.

autor
10. nov 2024

@hugoboss1923 už to trvá asi hodinu je mi lepšie ale ešte to neprešlo úplne....už stoho nevládzem už dosť dlho som nemala taky silný ako dnes ale je to hrúza
Ak sa môžem spýtať ako dlho to už máš liečiť sa nato berieš aj AD?

hugoboss1923
10. nov 2024

Beriem enzým serrapeptázu, inak nič a zdravo sa stravujem. Odvtedy som to nemal.

marianarem
10. nov 2024

Triaska, pocit chladu, derealizacia, silny pocit paniky, problemy s dychanim a prehltanim, tachykardia, tuhnutie svalov. Nikdy sa ale neobjavilo toto vsetko naraz, vzdy len niekolko prejavov z tychto.

autor
11. nov 2024

@hugoboss1923 super🙏 som rada ze to uz nemáš neviem už co robiť aby to skončilo aby som mohla byť zase aká som bola predtým

autor
11. nov 2024

@marianarem aj ja to mam tak ze napríklad chiti ma hlava potom prestane chiti niečo iné včera to trvalo skoro 2 hodiny

ivanabat
11. nov 2024

Búšenie srdca, závraty, pocity na zvracanie, tŕpnutie rúk a nôh, plytké dýchanie a intenzívny pocit, že zomriem. Na začiatku tie panické ataky trvali 15 minút, mne časom "zmizli", avšak keď sa z času na čas teraz vrátia, tak trvajú hodiny, niekedy aj celý deň.