Ahojte, taká divná otázka 🙂 Najprv ma škrabalo v hrdle, preslo to do suchého kašľa s občasným vykaslanim hlienov. No a teraz po cca 10 dňoch od začiatku kašľa, sa to zmenilo na extra mokrý kašeľ, kedy aj vykasliavam a znie ten zvuk keď kašlem fakt príšerne. Je vlastne dobré, že už mám mokrý kašeľ? To sa moja choroba lepší či horší? A keď vykašliavam, to je postup k lepšiemu?
Robila so si Covid test? Najlepsie z nosa tycinkovy plytky. Ja som uz tyzden doma s Covidom s podobnymi priznakmi. Prve dni som mal slinovy test negativny a teploty ziadne. Neskor uz nosovy pozitivny, este neskor prisli aj teploty cez 38 a kasel/vykasliavanie (nie nejaky hrozny) este doznieva.
Je dobre, že vykašliavaš, dýchacie cesty sa musia vyčistiť, môže to trvať aj dlhšie, nielen pár dní
Podporuj vykašliavanie
Ja keď som bola s dcérou v uk u lekára riešiť kašeľ, tak mi povedal, že to je prirodzená ochrana tela pred zápalom pľúc a ze moze kaslat az 6 tyzdnov kym by sa to zacalo riesit, toľko k tomu. 😅 Bohvie co ti je a ci sa to zlepšuje, záleží ako sa cítiš celkovo.
Tak áno sa ti čistia priedušky.