Ako to vlastne je s kašľom?

3. dec 2023

Ahojte, taká divná otázka 🙂 Najprv ma škrabalo v hrdle, preslo to do suchého kašľa s občasným vykaslanim hlienov. No a teraz po cca 10 dňoch od začiatku kašľa, sa to zmenilo na extra mokrý kašeľ, kedy aj vykasliavam a znie ten zvuk keď kašlem fakt príšerne. Je vlastne dobré, že už mám mokrý kašeľ? To sa moja choroba lepší či horší? A keď vykašliavam, to je postup k lepšiemu?

bloger
3. dec 2023

Tak áno sa ti čistia priedušky.

madeincssr
3. dec 2023

Robila so si Covid test? Najlepsie z nosa tycinkovy plytky. Ja som uz tyzden doma s Covidom s podobnymi priznakmi. Prve dni som mal slinovy test negativny a teploty ziadne. Neskor uz nosovy pozitivny, este neskor prisli aj teploty cez 38 a kasel/vykasliavanie (nie nejaky hrozny) este doznieva.

patka06
3. dec 2023

Je dobre, že vykašliavaš, dýchacie cesty sa musia vyčistiť, môže to trvať aj dlhšie, nielen pár dní
Podporuj vykašliavanie

domak2
3. dec 2023

Ja keď som bola s dcérou v uk u lekára riešiť kašeľ, tak mi povedal, že to je prirodzená ochrana tela pred zápalom pľúc a ze moze kaslat az 6 tyzdnov kym by sa to zacalo riesit, toľko k tomu. 😅 Bohvie co ti je a ci sa to zlepšuje, záleží ako sa cítiš celkovo.