Chcela by som sa spytat zien,ktore uz boli u Dr. Bielika ako to u neho funguje. Som z Roznavy,tu ma uz raz operovali no neuspesne,druhy krat ma uz odmietli,tak hladam uz iste riesenie. Ked im napisem email cca o kolko dni pojdem na vysetrenie, kolko sa plati a co bude dalej? Pozerala som ze operuje aj v Rimavskej Sobote, mozem si vybrat ze by som chcela tam ked to mam blizsie? Neda sa ist rovno tam aj na vysetrenie? Dakujem
@ssiissiinnkkaa dakujem a miesto operacie vam vybral on? Ja len aby ma neposlal az do Martina lebo mam to daleko
@pirula5 operuje buď v Čadci tam je primárom alebo v Rim. Sobote.... Mne bolo oboje ďaleko, ale bolo mi to jedno, dôležité je že ma operoval on a keby ma mal operovať aj v KE šla by som... Treba zvážiť 😊. Do RS som prišla deň v operácie a odchadzala deň po operácií. Bola som na laparoskopii, mala som cystu a endometriozu. A treba sa pripraviť asi aj na to že budete možno čakať dlhšie na operáciu, jedna spolu ležiaca čakala rok....asi podľa diagnozy.
@ssiissiinnkkaa ahoj robila ti prosím tá cysta nejaké ťažkosti?
@kiki23 mala som 2 krát cystu, tlačila ma, bolesti podbruska ci uz pri menstruacii alebo aj bez nej, pichanie, bolesti krížov, pri sexe som mala tiež bolesti.
@ssiissiinnkkaa presne to mám aj ja 🤔 náhodou pri tehu si cystu nezažila?
@kiki23 žiaľ nie
@pirula5 dobrý deň. Mňa operoval.... Na prvé vyšetrenie u neho som čakala asi mesiac a pol a platila som 50 eur... Ďalšie kontroly sa platí už len po 20 eur, treba sa len pripraviť, že aj keď ste objednaná na danú hodinu môže Vas vziať aj o dve hodky neskôr. Mňa operoval v Rimavskej Sobote a nič lepšie sa mi stať nemohlo... Fakt je odborník, milý a všetko vám vysvetlí. Ale operáciu treba konzultovať s ním keď pôjdete na konzultáciu čo vám povie. Ja by som sa už operovať inému ani nedala... A ešte čo sa týka objednania teraz väčšinou robia len štvrtky, tak aby Vás neodradilo že nedvíhajú.