Chcem sa spýtať, čo si myslíte ako to bude so zubármi do budúcna? Teraz robia mnohí len akútne zákroky a koľkí už avizovali zrušenie svojich ambulancií. Aj doteraz bolo málo zubárov a drahých. Myslíte, že ceny u nich sa budú nejako rapídne zvyšovať?
@deti95060810 Lebo o tom hovorí tá asociácia. V TV to bolo, stále o tom melú. Preto sa pýtam.
tiez tomu neverim proste zubar bude mat pracu stale je ich malo a co ine by robili asi pojdu na stavbu ci na pas robit? ine je to s poziciami ktore potrebne nie su napr restauracie - tam asi bude velky krach
ved to nepomrieme na koronu pomrieme od hladu a na ine zanedbane choroby a napr take kadernictvo sak o mesiac bude zo mna strasidlo, co chlap si kupi srojcek oholi a ma vybavene ale co my zeny
@antija Podľa mňa tie súkromné, drahé robia. Tam väčšinou sú aj mladší zubári.
@antija Ahoj len ja som z Martina, tak neviem či chceš cupitať do MT....Ale skús ordinuje MEDIMA - tiež mi včera tvrdili že oni normálne ordinujú a Mudr. Júlia Teréni - osobne mi povedala že zoberú aj od iných zubárov ...
Mne dnes volali ci môj termín budúci týždeň platí, prekvapilo ma to ale idem po tehotenstve moje zuby dostali zabrat tak som rada ze riešia aj bežné nebolestive kazy
u nás sú súkromné a drahé všetky...😉
Čiže nemyslíte, že potom porastú ceny za ošetrenia? Lebo ja mám pocit, že všetko pôjde hore.
@antija prepáč ale neviem, pretože nechodím ani ku jednému...Chodia tam rodinní príslušníci - my s mm máme zubára iného.
tak to si píš že porastie všetko smerom nahor...😉
my mame sukromnu zubarku a porusilibnam vsetky terminy len pohotovost a len trhaju aj nasadzovanie strojceka u sukromnika dcere zrusili zaloha vyplatena
@deti95060810 no veď to, aj ceny zubárov. Poraziť ide človeka zo všetkého už.
Ja som bola u zubarky s kazom vcera. Veru nebolo mi vsetko jedno. Ja dychcim na zubarku, ona chuda ktovie ci uz neni nakazena od ineho dychciaceho... No naprd :(
ani jeden zubný lekár čo má súkromnú mabulanciu ju nezruší len tak - ak je v dôchodkovom veku, tak jedine predajom😉ak je súkromný, tak cana zariadenia v tej ambulancii nie je zanedbateľná, ja som mala zubára čo už mal byť dááávno na dôchodku a už predáva ordináciu cca 1/2roka....keďže je dávno na dôchodku a ambulanciu s amu stále nepodarilo predať, nechal si pár pacientov a robí len 2-3x týždenne ...nových pacientov neberie a mladým čo k nemu chodili povedal že bude končiť aby si hladali druhého zubára, takže mu ostali len tí starší.....
ja mam sukromného zubára a nerobí teraz preventívky, ale akútne veci áno. Otcovi teraz robia zubnú náhradu, odložili mu termín o 2 týždne, ale robia mu to teraz.
veľa zubných amblancii robí, aj v súčasnosti Aj bežné výkony. Neviem prečo by sa mali rušiť zubné ambulancie. Čo ten zubár bude akože robiť, čím sa bude živiť. Jasné že po čase budú v prevádzke všetky zubné amb.