Baby je tu nejaká co mala covid a ako to znášala? Ďakujem
Ja mam čil.. Som 25tt a pohode, 2 dní som mala horúčku, trocha kašeľ, čuch chuť som stratila.. Takže upne pohode
5 dni akoby s chripkou a dalsie 4 tyzdne bez cuchu a chuti. No mamina skončila na kysliku v nemocke. Po jej skusenosti sme uz mudrejsi. Kup si oxymeter, ak by saturacia klesla pod 90, rychlo do nemocky. Rovnako ak by si mala tyzden horucky a stale pretrvavali. Radsej si dat spravit rtg pluc, rozbor krvi. Lebo obvodak len nakaze vit C, ale ten zo zapalu pluc nevylieci. Mamina ani nekaslala a ma obojstranny zapal.
Mali ste tu niektorá aj zimnice? Ja nemám teploty, ale mam zimnicu každých 4hodiny
@marickaaaa ano. Ani ja som nemala teplotu (do 37.5) ale zimnicu mala
@evkamotka a ako dlho ta to držalo? Po koľkých dňoch si sa cítila lepsie? Užívala si nejaké lieky? Ci len vitamíny?
@marickaaaa 2 dni len bolelo hrdlo, potom od nedele do soboty svalova bolest, klby, oci. Z toho triaska par dni.. Cca tyzden cele. A neuzivala dom na to nic, ked som si spomenula D a C v tabletkach ale lajdacky
teplota kašel bolesti klbov svalov ale najhoršie boli bolesti krížov - to som plakala, a pretrvavajuca unava odkedy som ho mala - je to už skoro mesiac
Muza bolel chrbat a cele telo asi 4-5dni, bolelo ho aj hrdlo, jemny kasel a na 6ty stratil chut a cuch
Mne bola dva dni zima a slaba som bola plus som stratila cuch a chut a jemne skriabanie v hrdle na co mi hned skvelo zabral Dorithricin na cmulanie. Zvysili sme cecko a decko, cesnak a bazovy a zeleny caj, mozno zato taky priebeh
Prvý večer zimnica a bolesť hlavy,ďalšie 2-3dni bolest hrdla, upchatý nos a mierne teplota a potom kašeľ, únava a bolesť svalov a zle sa mi dýchalo-muselamsom plytko dýchať a ležať len na chrbte inak hneď kašeľ.
Brala som ATB, isoprinosine, erdomed a ešte niečo ako sprej
@tequelinka suhlasim s vami, covid nie je samotny problem. Problemom je aj ked ma niekto postcovidove problemy.
@marickaaaa môj manžel mal zimnice večer mával 37,4 max potom nič tak navakovo začalo ho bolieť medzi lopatkami a nič viac. Keď zistil ze je pozitívny dostal Ivermectin, umele steroidy, antibiotika na 3 dní potom 5 dní pauza a ďalšia krabička na 3dni,vitamíny erdomed ale ten nepotrebuje zatiaľ a 20 ks injekcií fraxiparine a to podotýkam je zdravý chlap a na nič sa nelieči
Baby najhoršie je asi to, ze nemám moc cuch a ked nieco zacitim tak skor take ako hovna och najhoršie co môže byt
@rakahaka dobry den
Chcem sa opýtať, vratil sa vam čuch a chut po covide?
@kacenocka2 ano 4-5dni max som nemala
@rakahaka inak nejake nasledky vam to nezanechalo? Vela som citala ze na kazdeho nieco covid po prekonani zanecha
My sme 6 doma...najmladsia doniesla zo skolky (marec/april)...mala len jeden den kaslala(6r),na druhy den syn (15r) 38teploty 5 dni vkuse, o dva dni ja 5 dni 38 teploty, o dalsie 2 dni muz 40% zapal pluc,ale dal to doma, dalsi syn (17r) 2 dni zimnica, jeden den cely vkuse 39teplota,potom na tyzden chut a cuch nemal a nakoniec dcera (12r) nadcha tyzden...toto bolo ale nic,preslo pol roka a deti kazdy mesiac na atb, ja tak isto, ja bolesti hlavy,chrbta,busenie srdca,triaska hocikedy, dychanie stazene este stale, poruchy spanku...muz vecne stekajuce hlieny,vyssi tlak...niekedy to uz je fakt na nervy a len premyslam,ci uz nezomrem 🤣 ...a psychika tiez dost blbo,mam strach z ludi atd., no verim,ze bude lepsie ❤
@lenus911 deti 9,13 r.mali 1 den teploty, ja bez teplot ale dusi ma 3 dni akokeby priedusky zo mna chceli vyskocit, bolesti hlavy, chut na 3ti den dnes som stratila. Manzel kasel, teplota do 38,nadcha, po 3 dnoch čuch stratil. ..tiez mam pocit ze uz zomriem, a to este len 4 dni mam za sebou, ktovie ako dlho este to bude trvat.ked toto prezijem, uz ma v zivote malickosti nerozhadzu ako doteraz🙂
@kacenocka2 nie to vobec nie je pravda si myslim. Chripka co som mala 6rokov dozadu ma zlozila asi 10x viac, ale vtedy som nedbala na imunitu ako posledne roky. Nemame ziadne nasledky vdaka Bohu
@rakahaka ja som v zivote chripku nemala, takze neviem, ale tych nasledkov sa bojim.sesternica mi vravela ze vlasy jej vypadali. .aj u deti este viac sa bojim, i ked priebeh mali v pohode..
@marickaaaa ja som mala ľahší no manžel bol v nemocnic