Ako ste zmenili životosprávu po prekonaní rakoviny?

xlucia
17. okt 2013

a zmenili ste ju hned ako vam ju zistili, alebo az pocas liecby, dodrziavali ste ju aj ked ste boli v remisii?
a v com presne nastala zmena?
strava ma zaujima najviac, ale aj tie ine veci...

svano
18. okt 2013

Na nete je o tom písané, treba si to vyhľadať a naštudovať. Veľmi vhodné je dbať na stravu po ooerácii a taktiež počas liečby. Chemoterapia veľmi zaťažuje žalúdok,obličky ,,,. Preto treba voliť stravu ľahko straviteľnú, ale výživnú. Veľmi veľa piť a je vhodné podporiť imunitu nejakým preparátom. Ja som brala Imunoglukán, až 6 tabliet denne.

xlucia
autor
18. okt 2013

@svano viem co je na nete, ale ja chcem osobne skusenosti a pripomienky

janinah
18. okt 2013

@xlucia našťastie osobnú skúsenosť nemám,ale poznám osobu,ktorej bolo odporúčané,aby kdekoľvek a kedykoľvek,ak pocíti únavu,tak ju nepremáhala,ale ľahla a oddychovala či spala,robila to,cíti sa veľmi dobre 😉

svano
18. okt 2013

@xlucia ja mám osobnú skúsenosť, ale je to ťažko povedať, lebo každému vyhovuje niečo iné. Ak chcete, môžeme si zavolať, pošlem číslo cez IP.

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka2273
18. okt 2013

@xlucia určite hned začať so surovou stravou a čo najviac..vylúčiť mäso,mlieko,syry a frčať na zelenine a čistých šťavách od rána..Hned zača5 užívať vysoké dávky kvalitných probiotík,aby bola čo najväčšia imunita,kedže tá začína práve v črevách!
Vysoké dávky čistého Céčka..aj 10-16gramov denne v dávkach..najlepšie je céčko bez kyselosti=napr. Askorbát vápenatý 🙂 Piť veľa čistej vody a protiplesňové čaje a doržiavať 10 onkologických zásad-vid link nižžšie

http://www.badatel.sk/kpm/rakovina-prva-pomoc/

+ zakúpiť si kvalitné enzýmy,nakoľko chronický nedostatok enzýmov oslabuje imunitu,ktorá je pri rakovine najdôležitejšia a teda aj spôsobuje tento nedostatok vznik tejto choroby

Pri rakovine a jej liečbe chemoterapiou je úplne zničený imunitný systém a vznikajú rôzne zápaly..tie sa následne liečia antibiotikami,ktoré zničia aj zbytok dobrých baktérií v črevách a sme na začiatku konca ☹ ☹ ☹
Najhoršia kombinácia liečby je chemo+ atibiotiká--spôsobí to hotovú katastrofu ☹
Preto treba robiť všetko preto,aby sa hlavne zvýšila imunita....

janka2273
18. okt 2013

@xlucia A ešte odporúčam kúpať sa 20-30 minút vo vode s 1/2 hrnčekom morskej soli +1/2 hrnčekom sódy bikarbóny..kúpeľ vyťahuje z tela rádioaktívne látky!! Teda je to kúpeľ nielen po chemoterapii,ale aj po rontgenoch a iných vyšetreniach,kde ste ožiarení! po ožiarení sa treba kúpať bud každý deň po 3 týždne,alebo každý druhý deň po 6 týždňoch..ja si to idem dať dnes len tak preventívne 🙂