a zmenili ste ju hned ako vam ju zistili, alebo az pocas liecby, dodrziavali ste ju aj ked ste boli v remisii?
a v com presne nastala zmena?
strava ma zaujima najviac, ale aj tie ine veci...
@xlucia určite hned začať so surovou stravou a čo najviac..vylúčiť mäso,mlieko,syry a frčať na zelenine a čistých šťavách od rána..Hned zača5 užívať vysoké dávky kvalitných probiotík,aby bola čo najväčšia imunita,kedže tá začína práve v črevách!
Vysoké dávky čistého Céčka..aj 10-16gramov denne v dávkach..najlepšie je céčko bez kyselosti=napr. Askorbát vápenatý 🙂 Piť veľa čistej vody a protiplesňové čaje a doržiavať 10 onkologických zásad-vid link nižžšie
http://www.badatel.sk/kpm/rakovina-prva-pomoc/
+ zakúpiť si kvalitné enzýmy,nakoľko chronický nedostatok enzýmov oslabuje imunitu,ktorá je pri rakovine najdôležitejšia a teda aj spôsobuje tento nedostatok vznik tejto choroby
Pri rakovine a jej liečbe chemoterapiou je úplne zničený imunitný systém a vznikajú rôzne zápaly..tie sa následne liečia antibiotikami,ktoré zničia aj zbytok dobrých baktérií v črevách a sme na začiatku konca ☹ ☹ ☹
Najhoršia kombinácia liečby je chemo+ atibiotiká--spôsobí to hotovú katastrofu ☹
Preto treba robiť všetko preto,aby sa hlavne zvýšila imunita....
@xlucia A ešte odporúčam kúpať sa 20-30 minút vo vode s 1/2 hrnčekom morskej soli +1/2 hrnčekom sódy bikarbóny..kúpeľ vyťahuje z tela rádioaktívne látky!! Teda je to kúpeľ nielen po chemoterapii,ale aj po rontgenoch a iných vyšetreniach,kde ste ožiarení! po ožiarení sa treba kúpať bud každý deň po 3 týždne,alebo každý druhý deň po 6 týždňoch..ja si to idem dať dnes len tak preventívne 🙂
Na nete je o tom písané, treba si to vyhľadať a naštudovať. Veľmi vhodné je dbať na stravu po ooerácii a taktiež počas liečby. Chemoterapia veľmi zaťažuje žalúdok,obličky ,,,. Preto treba voliť stravu ľahko straviteľnú, ale výživnú. Veľmi veľa piť a je vhodné podporiť imunitu nejakým preparátom. Ja som brala Imunoglukán, až 6 tabliet denne.