Ako ste sa citili po transfuzii, zajtra ma to caka kedze som silno anemicka a infuzie nezabrali. Nebolo vam tle? Mozem po transfuzii plne fungovat? Ci budem malatna?
Dostala som v marci, ale ani som o tom nevedela. Absolútne nič potom mi nebolo ale aj tak ani tá mi nepomohla na anémiu.
Co znamena silno anemicka? Kolko mas HGB/l?
@tncka 70 po infuziach a ferijecte
No to hodne malo veru. Ja mam 100/l a este len teraz ma zacina riesit hematologicka,tak uvidim k comu sa dopracujem🙈
velmi dobre som sa citila, vlastne normalne a uz na druhy den som mala vrtulu v zadku a konecne nebola zdochlina
Pricina anemie je, co ? Si po porode alebo mozno si prezila nieco neprijemne, nejaku velmi zlu zivotnu skusenost ?
Mne dávali dve za sebou po pôrode,celé tehu som mala železo okolo 70 ani lieky mi nepomáhali a na infúzny som mala alergickú reakciu a musím povedať že tak super sviežo som sa ešte necítila asi nikdy 😂 tiež som sa toho bála.
@danim no tazko povedat, preto sa pytam, nezavisle na tom, ja a moj kamarat sme skoncili obaja ako anemicki, on na transfuzii v nemocnici tyzden, ja som bola lepsie na tom, obaja po prekonani velkej psychickej zataze (kazdy v iny rok) kde nasa hodnota ako cloveka bola dlhodobejsie radikalne devalvovana.
Mozem sa kupat v horucej vode, vo vani? Mozem sportovat? Necitim ziadnu zmenu iba na zaludku trochu tazko mi je
mna pred kupanim, ci sportom nik neupozornoval. ani by mi nenapadlo sa tomu vyhnut. jasne ze sa okup a zacvic si
Tak ja som sa cítila úplne v pohode a to mi ich dávali už viackrát. Mne to pomohlo, lebo som bola úplne bez energie a transfúzia nakopla. Myslím,že sa nemáš čoho báť. Držím prsty