Ahojte
Pojdem na operaciu prvykrat v celkovej narkoze. Ako ste sa citili potom, nemali ste strach ze sa preberiete pocas operacie alebo ze prestane ucinkovat? Dakujem
@lucka12399 aj ja som sa tesila na uspavanie 🤣
@mlaskova strach som nemala vobec, snazim sa na take nemysliet a neprivolavat si obavy zbytocne. Prajem vsetko dobre a rychle zotavenie po operacii 🙂
@mlaskova na akú operaciu ideš ?
Strach som nemala a mne je vždy po narkóze veľmi dobre, cítim sa doslova ako znovuzrodená.
@lucka12399 neviem presny nazov ale prerusenie nadbytocnych sdrcovych drah co vedia elektricke vyboje, mam WPW syndrom
ja som nemala vyslovene operacie, skor mensie vykoby a tam je asi riziko prebudani a nizsie, ale aj tak si hned po prebudeni trosku mimo. a po zobudeni ok, v pohode.
najlepsie na narkoze je to zaspavanie. zrazu o sebe nevies 😀
neblazni, nato je tam anesteziolog, aby si sa neprebrala skor 😁 Ja som necitila teda ani pocit "blaha" pri zaucinkovani, ani mi nebolo dobre "po". Bolo mi na vracanie a spala som jak Sipkova Ruzenka po narkoze 12h
No ja som sa prebrala 🤣 dala doktorovi facku (bol to sok) a hneď ma uspali🤭. Po ďalších narkozach mi bolo ok, len po poslednej mi bolo dosť ba figu, ale to bol žlčník a vadila mi žlč co ostala a musela von.
@mlaskova ablaciu robia aj bez anestezy u dospelych
Ja tiež po markíze fajn, bola som aj na takej pól hod.a to bola pecka , bez srandy ,,tak som so odpocinula, sestrička na mna pozerala ako na blázna, keď som jej povedala , že to bolo super
@mlaskova no ja som mala narkózu,na sále má uspali o pol 9 a zobudila som sa o pol 12 akoby nič,ani zle,ani únava,proste úplne normálne
Zaspávanie je úplne perfektné! 😁 proste ťa vypne zo sekundy na sekundu.. z prebratia sa som strach nemala, len keď sa mi vrátilo vedomie, tak som hneď skúsila pohnúť nohami a rukami, či som náhodou neochrnula 🤦 a prešla som si jazykom po zuboch či mi pri intubácií nejaký nezlomili. Chcela som dať manželovi vedieť že som ok a preto som cítila taký nepokoj a hľadala som prvú vhodnú príležitosť dostať sa k môjmu mobilu, preto som moc nespala po prebratí sa.. len som tak ležala. A keď sa nás snažili rozchodiť, dosť sa mi točila hlava a bolo mi na odpadnutie, mala som veľmi nízky tlak. Dali mi infúziu a potom to bolo lepšie. Nie je to také tragické ako sa zdá
@mlaskova syn keď bol ako malý po anestéze tak všetky deti mimo, spali a môj syn ten hneď ako sa prebral tak sa rozhodil ísť sa hrať do herne, doktor iba pozeral, že čo sa deje a ja s ním, keďže synátor rád spával aj spáva ale očividne jemu nič nebolo a ostatné deti také pokojné ale o mojom synovi vedeli všetci, čiže je to fakt o tom ako, ktoré telo to znáša
Pred operáciou som dostala "náladovku", po nej mi bolo všetko jedno, dokonca som sama odkráčala do operačnej sály.
Ale po prebudení som sa celá triasla od zimy, hoci bol jún, mala som priviazané ruky o rám postele, lebo som chcela z zliezať, mala som teplotu, zvracala som, stále mi bolo treba nosiť misu.
Dúfam, že som ťa nenaľakala. Do večera som bola v poriadku.
Ale nie každý tak reaguje, ako som reagovala ja.
@katka2602 panebože nestraš idem akurát pod narkózu síce už 4x ale predstaviť si to neviem 😂😂😂😂😂😂 že facku zabila 😂😂😂
@nikolienkoo to som bola dieťa a vieš, ležíš na operačke, otvoríš oči tak sa proste zľakneš. Tak mi vyletela ruka 😁 ale rýchlo ma uspali naspäť.
@mlaskova ja som za posledné 3 roky bola v narkoze 5x .. a neboj sa nieje to nic hrozne. Ja som sa práveže už na to uspavanie tešila .. pre mna strašne úžasný pocit ako “odchadzas”😂
Potom vždy ok, raz mi bolo zle. Si trocha zmatana, slabá ale všetko sa to dá zvládnuť. Neboj, nieje to nic hrozne.