Baby ako ste sa citili po celkovej narkoze? Mala som vcera cca hodinovu , a som kaput , zial nik mi nic nevysvetlil pri odchode z nemocnice takze zistujem.citim sa ako opita a slaba..normalne? A ako dlho str nieco mali? Zajtra musím do prace.. ďakujem
Informovaný súhlas si podpisovala snáď ešte pred zákrokom, anesteziolog to urcite spomínal.. 24h po plnej narkóze nesoferovat, vstávať pomaly, veľa piť.. mne úprimne nebolo nikdy nič, plnu narkózu som mala viac krát.
Myslím,že normálne. Ja som mala len cisársky, ale bolo mi rovnako. Postupne to odznievalo
Ja som mala tri krát.Raz mi nebolo nič a dvakrát som išla umrieť 🙈 zle ju znášam.Ja aj vraciam vždy,cca tri dni mi bolo po nej ešte zle.
Podpisovala som papiere ale bolo to v nemcine , a podpisala som a brali ich prec , mna ani nenapadlo sa pytat nieco, bola som rada , ze idem domov , vcera som bola malatna , ale myslela som , ze dnes budem ok , ale som ako pod vplyvom alkoholu .kurna no, snas zajtra budem ok.
@egonsk njn asi individuálne, tiez som neratala, ze dnes budem nepouzitelna ešte.
@562012 och 3 dni snad nie
Ja som mala 5 narkoz a posledná bola v decembri, len 15 minutová a ta ma rozobrala asi najviac :D 3 dni som bola mimo a prvy den som ledva poskladala nejaku vetu :D takze je to individualne
Rozhodne by som zajtra do prace nesla ale ostala do konca tyzdna doma. Narkoza aj zakrok oslabuju organizmus. Treba setriaci rezim. To sa tiez podpisuje tam.
Po ako zákroku v celkovej anestézii, ideš do práce o dva dni
Ja som mala neskutocnu migrenu na druhy den,ani len cista voda vo mne neostala
@minenkak nemam zial pn takze budem musieť.
Tak treba ísť k doktorovi a pýtať si PN
Nic, akurat velmi hladna som bola.
Ja som mala dva x a vždy som sa cítila veľmi zle. Pri preberaní som plakala, nevedela som sa "dať dokopy" a bolelo ma 2-3 dni hrdlo
Co za operáciu to bolo, že si už aj doma? Veď po 10minutovej si 2 hodiny na pozorovaní, po hodinovej minimálne 24h pozorovať. Po 2-3stavali pomaly na nohy, nie ešte domov púšťali.
Ako nemáš PN, ved to treba pýtať 🤔
Baby ja som nemala operaciu len vyšetrenia, gastro a kolono a to tu robia v narkoze.a teda ani ma nenapadlo , ze budem taka slaba.
Ani som nevedela, ze som bola v narkoze. Ale o tom anesteziológovi som pocula uz pred tym, ze je super a nemavaju po jeho narkozach ziadne problemy. Pritom bol mladučký. Cize musis uz len vydrzat a vyspať sa z toho.
ja som bol uplne ok, ani som nevracal, ani nic ... asi zalezi aky typ ti davali a ako to tvoje telo znasa.