Ahoj ako ste sa cítili po kyretazi? Koľko ste krvacali? Nemusím sa toho báť? Idú mi to robiť kvôli silnej menštruácii
@krrisstina ďakujem
Ja som nekrvacala potom vobec, iba trosku krvi som mala hned jak som sa zobudila z narkozy potom uz len slabulinke spinenie do vecera a na druhy den nic. na druhy den som uz home officovala, fyzicky som sa zotavila velmi rychlo, len psychicky po MA to trvalo... ale to sa teba netyka 🙂 menzes potom prisiel o 6 tyzdnov a uplne slabucky bol niekolko mesiacov, ale o dost silnejsie bolesti veru. Zle mi nebolo ako pise nika, len krce a bolesti dost silne :/
Mne podľa výsledkov povie lekár ci pôjdem na operáciu
@lucia851 absolvovala som minuly rok vo februari kvoli silnym a castym krvacanim...vo stvrtok ma prijali, v piatok rano robili, poobede pustili a este som aj soferovala podvecer domov... V pondelok som normalne isla do prace 🙂 cize za mna v pohode, aj ked teda ja som asi extrem...znesiem vela, co sa tyka fyzickej schranky...
Ahoj. Ja som bola na jednodňovej, čiže v ten deň ako som prišla som aj išla domov. Po kyretáži som trochu špinila. Bola som v tom čase na materskej, takže žiadna PN. 🙂 Nasledujúca menštruácia prišla v termíne, len o veľa slabšia a ja som nemala žiadne bolesti, taká klasická menštruácia len slabšia... +
Po zakroku som sa prebrala na silnu bolest v podbrusku, ktoru doverne poznam pocas menstruacii....akonahle som sa postavila z postele zacala som krvacat dost silno co trvalo asi 2 dni...presne ako pri menstr. potom som mala este asi 2-3 dni spinenie. Na 8- my den ked som som nespinila som zrazu jeden vecer dostala bolesti v podrbusku tocila sa mi hlava islo mi na odpadnutie a zacala som krvacat, asi po 2 dnoch to preslo. Menstruaciu som dostala po 6 tyzdnoch silnu a bolestivu co je u mna bezny jav.
Sex dost dlho bolel a bola som sucha trvalo to asi 2m. Psychicke problemy a vyrovanie sa so situaciou boli ovela ovela horsie
@lucia851 Ja som to prežívala ináč,keďže som rpišla o bábo v 10tt ☹.Ale trvalo špinenie 17dní ☹ ms došla ako zvykla na 32dní ale odvtedy mám silnejšiu prvé 2dni ☹ a bolestivú.Ale zas je to u každého iné si myslím.A pred ms ma odvted ybolieva hlava a býva na vracanie točenie hlavy.Ale zrejme to každá má ináč.
Mňa boli podbruško už 10 deň po kyretazi