Ako ste sa cítili po kyretáži?

lucia851
1. jún 2020

Ahoj ako ste sa cítili po kyretazi? Koľko ste krvacali? Nemusím sa toho báť? Idú mi to robiť kvôli silnej menštruácii

krrisstina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia851
autor
1. jún 2020

@krrisstina ďakujem

nika82
1. jún 2020

@lucia851 presne taku mi robili vsetko v pohode, gyn odporusil Pn bola som na nej 14 dni, v den ked mal prist menzes mi bolo velmi zle, bolesti brucha vracanie, nic som nemohla ani jest toboz sa napit hned slo vsetko von

kristinav
1. jún 2020

Ja som nekrvacala potom vobec, iba trosku krvi som mala hned jak som sa zobudila z narkozy potom uz len slabulinke spinenie do vecera a na druhy den nic. na druhy den som uz home officovala, fyzicky som sa zotavila velmi rychlo, len psychicky po MA to trvalo... ale to sa teba netyka 🙂 menzes potom prisiel o 6 tyzdnov a uplne slabucky bol niekolko mesiacov, ale o dost silnejsie bolesti veru. Zle mi nebolo ako pise nika, len krce a bolesti dost silne :/

lucia851
autor
1. jún 2020

Mne podľa výsledkov povie lekár ci pôjdem na operáciu

janka2273
1. jún 2020

@lucia851 ja som na na konizaciu a robil mi preventívne aj kyretaz a úplná pohodička👍😘žiadne problémy

yellow28
1. jún 2020

@lucia851 absolvovala som minuly rok vo februari kvoli silnym a castym krvacanim...vo stvrtok ma prijali, v piatok rano robili, poobede pustili a este som aj soferovala podvecer domov... V pondelok som normalne isla do prace 🙂 cize za mna v pohode, aj ked teda ja som asi extrem...znesiem vela, co sa tyka fyzickej schranky...

staleja
2. jún 2020

Ahoj. Ja som bola na jednodňovej, čiže v ten deň ako som prišla som aj išla domov. Po kyretáži som trochu špinila. Bola som v tom čase na materskej, takže žiadna PN. 🙂 Nasledujúca menštruácia prišla v termíne, len o veľa slabšia a ja som nemala žiadne bolesti, taká klasická menštruácia len slabšia... +

akinom0077
2. jún 2020

Po zakroku som sa prebrala na silnu bolest v podbrusku, ktoru doverne poznam pocas menstruacii....akonahle som sa postavila z postele zacala som krvacat dost silno co trvalo asi 2 dni...presne ako pri menstr. potom som mala este asi 2-3 dni spinenie. Na 8- my den ked som som nespinila som zrazu jeden vecer dostala bolesti v podrbusku tocila sa mi hlava islo mi na odpadnutie a zacala som krvacat, asi po 2 dnoch to preslo. Menstruaciu som dostala po 6 tyzdnoch silnu a bolestivu co je u mna bezny jav.
Sex dost dlho bolel a bola som sucha trvalo to asi 2m. Psychicke problemy a vyrovanie sa so situaciou boli ovela ovela horsie

alison11
13. jún 2020

@lucia851 Ja som to prežívala ináč,keďže som rpišla o bábo v 10tt ☹.Ale trvalo špinenie 17dní ☹ ms došla ako zvykla na 32dní ale odvtedy mám silnejšiu prvé 2dni ☹ a bolestivú.Ale zas je to u každého iné si myslím.A pred ms ma odvted ybolieva hlava a býva na vracanie točenie hlavy.Ale zrejme to každá má ináč.

janka2273
14. jún 2020

@lucia851 niekomu robia kyretaž preventívne,inej kvôli zdrav.problémom ,či rovno po potrate,ako niektoré písali...čiže je to zjavne u každej rozdielne 🤔

lucia851
autor
14. jún 2020

Mňa boli podbruško už 10 deň po kyretazi

janka2273
14. jún 2020

@lucia851 neboj,to prejde 😉 hlavne kľud

elizita
19. apr 2022

@lucia851 baby,tie čo ste mali kyret kvôli silnej mrche.. pomohlo dlhodobo?

alison11
20. apr 2022

@elizita Mne ke´d robili kyret (mŕtvy plod) tak jednej panej už 3x robili kyret vtedy čo jej to nepomáhalo,ale asi závisí aj od toho či nemáš aj endometriózu.

lucia851
autor
20. apr 2022

@elizita áno pomohlo, odvtedy mávam slabšiu a kratšiu periodu

lucka114
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizita
20. apr 2022

@lucia851 a ako dlho je to už?

elizita
20. apr 2022

@alison11 no, to neviem či mi vôbec bolo vyšetrené. V podstate som bola vyšetrená klasicky a sono od spodu. 3mesuace som užívala norethisteron. Vtedy bolo ok. ale hneď prvý cyklus po vysadení v starých koľajach. Teraz že buď antika alebo kyret.

lucia851
autor
21. apr 2022

@elizita 1,5 roka asi