Ako správne používať aplikáciu Kalorické tabuľky?

aalzbetkaa
25. jún 2019

Ahojte baby...stiahla som si appku Kaloricke tabuľky. Dosť bab že vraj podľa toho schudla. Chcem vedieť vaše názory ....troška nerozumiem tomu keď si pridám jedlo čo som zjedla za deň ...a sa mi to pripočíta k tu kom sacharidom bielkovinam vlakninam....podľa čoho sa mám riadiť že čoho mám najviac za deň zjesť či sacharidov či presné rovnako všetko alebo ...ja som z toho mimo....prilozim aj foto co som dnes len tak dala ....ďakujem za každú jednu odpoveď

ja197
25. jún 2019

Toto je pekné že zapisuješ 😊 musíš ale zapisovať aj pohyb a cvičenie alebo niečo, prechádzky, bicykel a tak...vtedy ti prepočíta či máš vyšší príjem ako výdaj...samozrejme ak chceš schudnúť musíš mať výdaj vyšší ako príjem, tomu potom prispôsobíš či máš jesť menej, menšie porcie alebo niečo čo má extra vysoký podiel kalórií, alebo treba pridať pohyb

katka1304
25. jún 2019

@aalzbetkaa pozri si tento link a podľa toho si nastav jednotlive makrá http://www.ripjedalnicek.sk

adelakom12
26. jún 2019

veeeelmi na dlho tema, zalezi od toho co chces dosiahnut, to musis jest. Ak chces schudnut, menej ascharidov, viac zeleniny ( vlakniny) a maska (proteinov).. strasne na dlho, ale fitclan.sk ma dobre clanky, tma si mozes cosi precitat.. ja ich mam velmi rada, cvicim pravidelne a pisu take veci, o ktorych som ani sama nevedela a to moji bratia pravidelne dlho cvicia a stale sa rozpravame na take veci a proste vzdy je nieco, v com sa zhodneme,ze sme nevedeli a na fitclane to napisal .. no pravda je, ze by bolo lepsie sa poradit s niekym, kto ti vsetko vysvetli ako funguje, zo zaciatku nebudes chapat, ale potom to pojde, budes vediet aj odhadnut kolko ma co kalorii, kolko si toho mozes dovolit a tak 🙂 len treba zacat s niekym skusenejsim, mozno trener vo fitku a samostudium 🙂

mareka49
27. jún 2019

Ahoj, nainstalovala som si to a podla mna, tusim tam bolo schudnut alebo nejaka taka volba..
Takze ti to k hmotnosti priradilo kj, ktore by si mala prijat a aj vhodnu skladbu btsv.
Takze tvojim cielom by vratane odpocitanych aktivit malo byt 100 percent vo vsetkych kategoriach alebo menej ako 100.

zzuzanah
9. júl 2020

@adelakom12
@ja197
@katka1304
@mareka49
Baby, ked dam volbu schudnut, tak mi to vyrata, ze mam denne prijat 1800kcal. Tak si to zapisujem a jem tak, aby som to splnila. Lenze ak tam dam aj cvicenie, napr. Za 300 kcal, tak mi to vyhodi, ze som vlastne prijala iba 1500 kcal. Mam sa teda este nieco zjest? Alebo je to ok? Tiez potom neviem naplnit na 100% tie ziviny. Skuste poradit prosim.

zzuzanah
9. júl 2020

@mareka49
@adelakom12
@katka1304
@ja197

Tu je priklad, ked zapisem a nezapisem cvicenie. Vychadza mi z toho, ze je lepsie necvicit a budem to mat pekne naplnene 🙄.
Alebo ked cvicim, MUSIM jest viac, aj ked chcem schudnut??? Ci netreba? Som z toho jelen

sense
9. júl 2020

@zzuzanah ak mas nastaveny rezim uz aktivity nezapisujes...mas ich v prijme zahrnute,okrem toho hodnoty aktivit su nadhodnotene a studie ukaxuju ze smart hodinky al ine sportrackeri maju odchylku v merani spalenych kalorii az 50% niektore, podla spodneho obrazka si prijala cez 1600kcal