Poprosím rady. Cvičila som dosť dlho v dobrej vôli že snáď niečo bude vidieť. Nie som tučná mám 50kgs ale stehná mám mľandravé roztrasené aj zadok mám mäkký a trasľavý plus trošku mám aj celulitídu. Hanbím sa obliecť si sukňu alebo kraťasy už vôbec. Skúšala som s tým niečo robiť ale nepomohlo to vôbec a to som sa snažila byť disciplinovaná. Jedálniček mám čo najzdravší upravený kvôli žalúdku. Budem vďačná za každú radu
drepy, mrtvy tah, stepper, zakopavanie, idealne s cinkami, gumami, jednoducho nejaku vahu si k cvikom pridaj a nastuduj spravne prevedenie cvikov alebo oslov trenera vo fitku...
Skús sa pridať do skupiny cesta k mojej premene...isto baby dobre poradia ...
Cviky s gumou sú fajn, drepy, tie aj s výskokom, výpady, veľa je prospešných cvikov 😉
v kazdej casti tela su viacere svaly, je mozne, ze mas jednostranne cvicenie a cvicis len jedny svaly na stehnach. ja mam anpr. problem s vnutornou stranou stehien a tam mi drepy a pod. nepomoze. preto sa treba zamerat na viacere cviky, zamerane na vsetkysvaly stehna. na zadku myslim tolko svalov nie je, resp. pri cviceni svalov na zadku cvicis asi vsetky.
a teda neviem ako dlho to cvicis,a le niekedy ot trva. a tiez si nemyslim, ze vsetky zeny mozu mat velky zadok ako niektore fitnesky. trochu zavisi aj do genetiky.
ja nemusim cvicit, mozem byt tlsta, aj chuda a stale mam velky vytrcajuci zadok.
Zamňa drepy drepy drepy na "všetky spôsoby"
Ja som po pôrode začala práve s drepmi keďže koli cisáraku som ine moc nemohla, teraz bývam na 3 tom bez výťahu, celulitída je takmer preč a mam si myslím pekne pevné nohy - stehna a fajný zadok 😜😜😜