Ahojte, asi s tymto problemom nie som sama, ale zaujima ma,ako ste sa s tym vysporiadali, resp. je na trhu nieco, co pomoze prsia spevnit?Nasla som "x" zarucenych kremov a tabletiek, ale mna skor zaujima vasa osobna skusenost a co vam zabralo....studena voda nepomaha 😠
Dakujem 😉
asi to bude tak ako píše veroveronika.
Alebo je aj taká možnosť, že liposukcia a získaný "materiál" sa použije ako výplň do pŕs.
Toto by bolo pre mňa ideálne, ale asi hľadáš niečo menej invazívne 😒
skor ti pomozu cviky (stlacanie lopticky oboma rukami, alebo tlacenie dlani proti sebe), posilnovia a rozne stroje na posilnovanie prs. Ale tak ako ti pisu baby, ak mas prsia velmi ovisnute pomoze len plastika.. Cvicenim sa ti trocha spevnia, ale ziaden velky zazrak necakaj. No a "zarucene" kremy a tabletky, vobec nie...
mne sa najviac páči ako v člankoch sa všade uvadza že kojenie a tehotenstvo nekazí prsia,len aby ženy kojili ,,somarina ,kojenie a tehotenstvo najviac pokazí prsia ale deti sme chceli je to obeta aj ked kus kruta
nahodou mne sa "nepokazili", sice ked som prestala kojit, tak na 2 mesiace totalne niekde zmizli, ale potom som pribrala na svoju povodnu vahu a zase to bolo ok. Lenze ja som taka cela "natahovacia" No uvidime ako to bude teraz 😕 svagrina tvrdi, ze jej ta studena sprcha pomohla a este si ich masirovala nejakym olejom ci co
asi ta sklamem, ale tvoje prsia uz nebudu nikdy to co to byvalo, jednoducho ta koza je natiahnuta a pochybujem, ze to moze dat nejaky ultra specialny krem, alebo tabletka do povodneho stavu 😨
😀