Baby ktoré ste mali EKG holter, ako ste v noci spali ? 🙈 mám si ho položiť vedľa seba alebo ako ďakujem Vám za rady😊
tazko 😀 mne ho zavesili na krk, tusim aj okolo hrudnika som mala pas. tak som si ho nechala. dala som si asi vyssie pod hlavu. no bola som z toho aj celkom utahana.
ja mávam srdcového holtera pravidelne so 6/7 elektrodami každého pol roka, vyspím sa v pohode, krabičku si davam vedľa seba na posteľ, jedine čo tak nespím na bruch keď ho mám 😉 , cez deň ho mám okolo pása alebo ako kabelku na kríž cez rameno, nič nezavadzia ani neťahá, káble držia bez problémov
@luccija fuha, to co som mala ja, to bolo o dost vacsie a tazke. dr. cosui spominal, ze nejaky Holter amjju pokazeny, tak som zrejme vyfasla nejaky stary. tahalo ma to, mam problem s krcnou chrbticou a toto mi teda moc nepomohlo. nepamatam si uplne ake to bolo velke,a le minimalne 2x, alebo aj viackrat vacsie ako to co si mala ty.
no rpezila som to a som rada, ze to mam az sebou.
normálne, spíš na boku alebo na chrbte. A krabička, ako vychádza. Ja teda mávam opakovane tlakový holter a vcelku v pohode. Ani vlastne neviem, kde ho mám položený. Určite to nedávam dole z tela. Prvý krát som mala obavy, ale vlastne som si zvykla.