Ako si zvýšiť teplotu?
Ahojte ,viem že sa momentálne nezachovam ako dospela žena ale ako si mám zvýšiť teplotu ? Zajtra mám ísť do roboty ale moja dcérka dostala ovčie kiahne a moj šéf mi dovolenku nepustí a bude trvať na tom aby som prišla . Ale nemám ju kde nechať a samu doma ju nechať nemôžem pretože má iba 4 roky.Tak sa vás chcem spýtať či by ste nevideli ako si zvýšiť teplotu potrebujem to reálne a k tomu mám doktorku ktorá mi len tak neuverí. Fakt si to budem vyčítať ale iná cesta nejde bud dostať vyhodzov z roboty za to že som neprišla alebo dostať od doktora že som chorá. Prosím nechajte si komentáre typu “ale Ved to je neprípustne”toto sa stalo prvý raz a fakt aj posledný. Prosím napíšte mi nijake rady vopred ďakujem 😉😘
@julca405 tak v jednom mas pravdu - spravanie hodne decka, nie dosp.osoby.
Ved bez normalne na OČR s malou a hotovo.
OČR ??
Radsej sa doktorke vyhovor na hnacku, vracacku. To sa lahsie obhaji nez teplota
4 ročné dieťa + ovčie kiahne je jasná OČR, zajtra ráno volaj pediatričke a nemusíš vôbec nič vymýšľať
na OČR má nárok zo zákona....
@julca405 prečo toto divadlo? Veď pediater ti dá očr na dieťa a je vyriešené. Vybavíš aj po telefóne.
Nerozumiem, prečo si chceš ubližovať - si predstav, že fakt dostaneš vysoké teploty a ako sa postaráš o choré dieťa? A to nehovorím, že ťa môže lekárka podrobiť ďalším vyšetreniam aby zistila čo ti je, predpíše ti lieky, na kontrolu budeš musieť a v prípade PN aj dodržovať liečebný režim, teda sedieť doma na zadku a obhájiť si prípadne obyčajný nákup. Už keby som chcela vymyslenú PN, tak to poviem dr priamo, vysvetlím dôvody a uvidíme.
Ale v tvojom prípade je úplne legálnym riešením OČR.
@julca405 predpokladám, že dcéra žiadne kiahne nemá, inak by si si zobrala normálne OČR
Objednaj sa PCR vypíš zopár príznakov, dokym nepôjdeš na test a nedostaneš výsledok musíš byt v karanténe. Nikto nebude pátrať či naozaj tie príznaky máš.
Alebo zjedz kriedu 😂
Prosim vsak chod na OCR, po prve a po druhe s kiahnami budes doma aj tri tyzdne to ti ozaj doktorka kvoli teplotke neda byt doma tri tyzdne, logika mimo uplne
@julca405 ked ma kiahne, si v karantene, lebo je to infekcna choroba..tak nam to pred rokom nariadil pediater..normalne ta vypise na ocr, zamestnavatel ti musi uznat...aj keby si mala hned horucku, vybavu ta tvoj dr iba po telefone a vypise ta PN? Tak ci tak by ti to zamestnavatel musi uznat..
co dokaze kava so solou?
@mikadooo skusala si to?
@mrazikovaq mama raz skúsila. Chcela sa uliať zo školy. Bolo jej potom total zle celý deň, zimnica, neviem či nie aj vracanie, hovorila, že skúsila iba raz a nikdy viac to už neskúšala 😁. Chcela si spraviť voľný deň a nakoniec ho strávila celý v posteli a bola k.o. Ja som to po týchto jej informáciách neskúšala.
@julca405 a dcerina lekárka? Nedá ti ocr?

Żeby očr?