Ahojte,
Prosím vás, už som zúfalá z muža a zo seba. Pracujem ako učiteľka a neustále nosím domov nejaké choroby, viete mi prosím odporučiť niečo na zvýšenie imunity pre dospelých? Keď nemám nejaké problémy ja, tak muž a viete, ako to je u mužov so smrteľným soplíkom. 😂 Berieme obaja Cčko každý deň, ja beriem ešte aj magnezium a Dčko na odporúčanie doktorky.. Je prosím vás ešte niečo, čím si ju zvýšime? Imunoglukan sme brali a nepomáhal.
Ďakujem za rady. 🙂
dostatočný spánok, dostatok železa -dať si skontrolovať má s ním vela ludí problem súvisí aj s imunitou, pohyb na vzduchu, vybrať si nejaký šport a aktívne sa mu venovať. D-čko určite C tiež a jesť zdravo a vyvážene celú zimu a zohnať si domáci cesnak, cibulu chren- aspon na vikendy.
Nas imunolog odporucil mojim detom a aj mojim rodicom Covirin - je to taka zmeska vsetkeho mozneho dobreho, zlozenie si dohladaj, malo by to fungovat ako imunobooster - nas doktor to vraj berie a nebol uz tolko chory - je zaroven aj pediater. Robi to BB firma a vraj to ma dost velke uspechy v zahranici - ja som to nasadila detom a rodicom a uvidime 🙂 Je to 90 kapsul a berie sa jedna-dve denne.
Navstivit imunologa.da na imunitu bud injekcie alebo ampulky.podla výsledkov s krvi.mala som rovnaky problem.mne pomohol.vitaminy s lekarne sa vstrebavaju do tela len minimalne
Treba si dať urobiť test na omega 3 v krvi, čo robí iba zinzino. U nich si dokážete vybaviť aj pravidelné zasielanie oleja omega 3 aj iných produktov. Pokiaľ máte nedostatok omega 3, môžete jesť čokoľvek na imunitu,no účinok nebude takmer žiadny.
ja som bývala často chorá hlavne v zimných mesiacoch, v lekárni som si kúpila Kolostrum s beta-glukánmi od barnys a odkedy ho používam som na tom omnoho lepšie.
Zinok, kolostrum, hlivu, vyteru obidvaja.