Ahojte ako vyvolať menštruáciu? Vždy mi chodí načas max. 2 dni mešká ale teraz mi mešká už 8 dní a tehotná na 100% nie som . Čo s tým ? ☹
Zavolaj si gynekologovi a spytaj sa ho ake su moznosti..
@arisu daj si červene víno, urob 100 drepov a potom horucu vanu.
@arisu ked pojdes ku gyn budes mudrejsia 🙂
Na 100% nieje nic. Ale ak si si ista.. Vyvolavacka by ti ich urcite spustila😁
@vivuska666 JA BY SOM NEZVLADLA ANI VINO NIE TO 100 DREPOV😀
@vivuska666 Ďakujem vaňa zabrala ;)
@arisu ja som vanu niekolko krat skusala a vobec nepomohlo 🙂
Mne pomahalo vino aj vana a ked som za dva dni vypila 2 flase vina a dala horucu vanu a menzes nikde nakoniec som zistila ze som tehu 🙂
mne taky vino 🙂
@priora to si potom dobre zistila, aspon vinko si si vychutnala 🙂
@travnerka12 tak ked ms nikde som este slusala opacny efekt a to citron ale to tyzden pred menzesom mi zas pomaha uz som bola tak dopletena 🙂
@arisu, mozno blba otazka, naco potrebujes vyvolat MS? Mozno ti len zblbol cyklus. Ja som raz v auguste alebo v juli nedostala a bola som u dr., brala som dokonca HAK a dr. mi povedal, ze mi vynechal cyklus z tepla, vzal mi krv, tehotna som nebola a nedal mi nic a som aj rada, lebo ja injekcie neznasam. A na dalsi mesiac mi prisiel MS uplne ukakovo, akoby mi nevynechal, presne vcas. Pokial neplanujes dieta, alebo nemas extra dovod, naco potrebujes vyvolat MS? Ja by som to nechala zatial na prirodu. Zbytocny zasah do organizmu. A inak ajkeby si tehotna bola, vyvolavacka nevyvola potrat ale tehotenstvo podpori.
@priora no ked ms meska vtedy clovek nevie ze co.. ja som to vzdy mala tak ze mi meskali a chodili si ako sa im zachcelo :D
najlepsie si dat pohar cerveneho vinka a aspon mne to velmi pomaha a pridu hned 🙂
@arisu Ku dr. na gyndu dá ti injekciu.