V lekárni si vypýtam sprej do nosa a dostanem kvapky do nosa v spreji, ktorý nerozprašuje ale len kvapká.
Neviem či som na vine ja a mám pýtať vyslovene sprej do nosa s rozprašovačom, alebo ako to v lekárňach funguje 😂 no stalo sa mi to už niekoľkýkrát a musím povedať, že ma to naozaj nepotešilo.
Celý čas som v tom, že sprej do nosa znamená sprej do nosa s rozprašovačom a kvapky do nosa sú proste kvapky do nosa 🤷🏻♀️
Teraz neviem či som hlúpa ja, alebo oni tam.
Ako si pýtate spreje do nosa vy?😄
Dobrý deň, prosim si sprej do nosa. Ktorý? Teta vymenuje a ja si vyberiem. 😉
Stalo sa mi to ze tetka mi raz dala kvapky, zistila som, vratila ze chcem sprej nie kvapky co mi predala, problem vyrieseny
zrejme to bolo jednorazove nedorozumenie/nepochopenie a nezalezi na tom, ako si sprej pytaju ini. treba byt bud hned konkretnejsi, pripadne dat doplnujuce otazky, pripadne chytit krabicku do ruky a kuk obal.
tak ako vsade inde, kde nieco kupujes, aj v masiarstve atd.
"Dobrý deň, prosím si nejaký sprej do nosa. Chcela by som naozaj sprej, s rozprašovačom, nie kvapky. Ktorý by ste mi odporučili?"
@janetinka27 bohužiaľ ako som vyššie písala, nebolo to jednorázové. Stalo sa mi to už viac než 5x v rôznych lekárňach 😂
A co konkretne ti predali?
Najslabsi Nasivin pre najmensie deti vyzera ako sprej, ale je to kvapkatko, co presne davkuje kvapky. Ja som sa raz takto "dostala". Pre starsie deti a dospelych je to uz normalny sprej alebo kvapky s pipetou.
Presne to mi napadlo, či si nekupovala "sprej" pre najmenšie deti. Ten vo forme reálneho spreju nekúpiš, nie je to pre deti vhodné, preto sa to len tvári ako sprej.
Daj foto prosím ťa ktoré kvapky si to dostala
treba kuk, co ti podaju a popytat sa🙂
Pytaj si olynth, maju len spreje 😀
pytam si konkretne 🤷🏻♀️