Dobry den, je to mimo tem na Modrom Konikovy ale mala by som na vas otazku. 6.6.2021 mi bol prideleny termin na druhe preockovanie vakcinou Pfizer. Bola som ale v tom case chora (nadcha,teploty) tak som na ockovanie na odporucanie sestricky nesla. Neviem ale sko mam teraz postupovat a ako si vyziadat novy termin na druhe ockovanie. Lebo prve som absolvovala. Nemate s tym niekto skusenosti? Za každú normálnu radu ďakujem vopred 🙏
@kristina502 ja som to teraz riešila pre muža. Mal ísť dnes na druhu dávku ale je na liečení tak som mu to presúvala. Vybavovala som to na infolinke 0800 174 174 čakala som síce dlho kým mi niekto zodvihol ale podarilo sa.
@zivana Ja som volala na tu linku a tam mi povedali nech posem nejaky mail ale ani mi neodpisuju 🙏 tak uz neviem ako to riesit
@typa Volala som ale nemôzem sa tam vibec dovolat. Uz treti den volam a stale su vraj vsetci obsadeni
@kristina502 a keby zavolate do toho isteho ockovacieho centra, kde dostal prvu davku? Ze co oni povedia.
@typa To som chcela ako prve ale kedze som sa ockovala v obchodnej akademii v Humennom tak tam nieke zoadny kontakt ani tel. cislo. Otec sa bol ockovat a pytal sa ako mam postupovat tak mu nevdeli odpovedat.
@kristina502 normálne tam choďte ráno , podzte že vám na infolinke kázali prísť a zaockujte sa, môjmu mužovi povedali v Prešove že keď by mu napr neprišla sms ohľadom druhého očkovania tak má prísť po 4tyzdnoch len tak
@didi2102 Ano len neviem ani zistit kedy tam ockuju. Nikde nic nezistite uz to hladam tei dni vsade mozne.
@kristina502 áno s tým je problém skúste na nejakých stránkach humenneho či vám miestny neporadia
@kristina502 majú telefónne číslo, bolo zverejnené aj na stránke vúc, 0902 988 407
@kristina502 Banskobystrický kraj má na stránke možnosť prihlásiť sa v takomto prípade. Ja som sa tak prihlásila, tiež som zrušila kvôli chorobe. Skúste pozrieť či aj váš kraj to nemá. U nás to je na oficiálnej stránke kraja.
@miriam_s to je do Humenneho na obchodnu akademiu?
@kristina502 normálne sa prihlás nanovo na očkovanie, akoby na prvú dávku, dostaneš termín, vakcína je tá istá pre prvú aj druhú dávku. Zároveň si požiadaj cez internet o vydanie očkovacieho certifikátu, budeš tam mať napísanú len prvú dávku, v očkovacom centre na mieste ukážeš , že ideš na druhú. Dáš si to na ten certifikát potvrdiť ručne, že si dostala už 2. dávku. V systéme sa to podľa rodného čísla spáruje, keď budeš mať 2 dávky.
@kristina502 Skus kontaktovať priamo vakcinacne centrum, kde si bola na prvej.
https://psk-ockovanie.sk/
treba sa tam zaregistrovat
Môj muž bol ockovany inde ako ja a rovno na papieri má napisane (ja to tam nemám), že ak mu nepríde pozvánka na druhé očkovanie, tak má prísť po 28dnoch na preockovanie aj bez pozvánky.. tak keď sa nevies dovolat, normálne choď na miesto kde si mala pozvánku a nech to doriešia nejako..
@kristina502 mne hovorili na očkovaní ze treba prísť na 28. Deň ak nepríde smska tak aj tak mam prísť. Tak ja by som normálne prišla a povedala co je vo veci. Alebo teda zavolať
@kristina502 skuste si zavolat na linku nzci a poradia Vam. Su tam vazne zlati.