Ako si posilniť imunitu?

silviapaumerova
25. mar 2014

Dost casto som chora a stale len anibiotika na alergologii som bola a v poriadku.Tak neviem co robit dalej.Prosim poradte dakujem

siska53
25. mar 2014

No,aj ja byvam,casto chora. Ja mam ale hranicne alergiu na vzdusne plesne. Asi sa jedine nejak otuzovat,brat imunoglukan aspon pol roka,cerstva zelenina a ovocie,ak to uz pride,tak rakyrnikovy olej,kaloba,echinacea. A posilnit probiotikami crevnu floru. Mozno vylucit okrem,sladkosti aj mliecne vyrobky? A zaradit kozie? Vraj mnohym,to pomohlo.
plus sportovat a oddychovat primerane vycerpanosti z prace.

majka777
25. mar 2014

Raz nastupis na kolotoc antibiotik a uz z neho nevies vystupit...choroby stale dookola. Skus kazde rano caj s cerstveho nasthuhaneho zazvora s citronom, prip. medom a kazdy den odstavovat zeleninu - cerstva mrkva, cvikla, spenat a pod...nie je nic lepsie...da sa kupit aj knizka, myslim, ze sa vola cerstve zeleninove a ovocne stavy a tam su vypisane choroby a recepty na stavy...najlepsia je sila prirody, bez umelych vitaminov...mozno si dat max. C vo zvysenych davkach...drzim palce 😉

lenkadlo
25. mar 2014

Skus kolostrum ale vyrobca nech je z Europy. Ja kupujem ceske malej velmi pomaha.

ikula2
25. mar 2014

Ja napisem za seba a deticky, toto zimne obdobie co mame za sebou bolo narocne a zmena v strave sa nam vyplatila, v prvom rade sme zacali 3x tyzdenne pit doma cerstvo odstavene cerstve ovocie, kazdy den jest ovocie aj zeleninu, mam doma aj sirupy z firmy JUST na posilnenie imunity. Ale najviac odporucam tie cerstve stavy nemusia byt len citrusove ale dat aj napr. cviklu, na osladenie moze byt aj med a zabudla som na zazvor. A este som zacala jest cistu cibulu, hotovy zazrak, namiesto antibiotika 🙂. Vela zdravicka...

marilka001
26. mar 2014

Ak bývaš často chorá, dobré by bolo detoxikovať organizmus pomocou naturopatie /začať užívať aloe, chlorelu, pro balance + antioxidanty/, potom sa dať vyšetriť F-scanom, či nie sú v organizme prítomné patogény , ktoré pri častých infekciách môžu byť a následne ich treba odstrániť pomocou frekvenčnej liečby .
Ak by si mala záujem o bližšie informácie ohľadom liečby týmito prírodnými produktami , prípadne by si si chcela vypočuť odbornú prednášku z naturopatie, daj vedieť na email: maja.m09@gmail.com

jellinga
26. mar 2014

Ja som byvala casto chora, k tomu alergie, lekarka mi neodporucala psa, že sa mi to zhorsi - prave naopak. Od kedy ho mam chora som nebola, ked tak do dvoch dni som bola fit, s alergiami som tiez na tom omnoho lepsie. Tym nechcem povedat, aby si si nejakeho zaobstarala, pokial uz nemas, ale tym ze som nutena ist s nim za kazdeho pocasia von a mame dlhe prechadzky, imunita sa mi neuveritelne zlepsila. 🙂

ikika
26. mar 2014

@silviapaumerova baby dobre radia, ze vela ovocia a zeleniny... v zimnom obdobi posilnit imunitu vitaminom C... dobry imunostimulant je aj vitamin D (ale pozor, lebo je v tuku rozpustny a je mozne sa nim predavkovat, aj tak, myslim, ze je na predpis... mozno ho vsak prijimat ako volnopredajny napr. ako rybi tuk Jamieson Omega-3 s vit. D s citronovou prichutou alebo bryndza ho tiez obsahuje a dalsie potraviny)... a vyborny je, zevraj, aj Imunoglukan - rozpravala som sa s imunologom... 😉

ajkapajka1
27. mar 2014

Skusala si si robit detox? Mne pomohlo odparazitovanie a odplesnenie. Toto nam velakrat odobera z imunity, energiu a dokonca niektore parazity su schopne aj ovladat emocie, privolavat depresivne stavy...viem o com hovorim :-P
Toto by som zvolila ako prvy krok, pretoze dopovat sa vitaminmi bezucelovo beriem ako vyhodene peniaze. Hovorim z vlastnej skusenosti. Mne to takto vysvetlila jedna lekarka co robi celostnu medicinu. - nie je na skodu si dat vitamin a podobne, ale treba mysiet na to,ze vitaminmi vlastne vyzivujeme aj tychto nasich "hosti" v organizme....najskor sa ich treba zbavit a potom restartovat organizmus a dodat mu potrebne vitaminy, mineraly aby sa telo samo znova schopilo a bolo schopne sebaobrany.
Ak chces, dam ti do posty postup, akym som bola ja liecena.

pink_lady
27. mar 2014

tak ja som mala aj laboratorne znizenu imunitu, minulu zimu 8x ATB, pomohlo mi najviac COLOSTRUM od LR - aj teraz ked nieco na mna leze a je to dost casto lebo ta imunita je hodne dole, tak ze napr ma skriabe hrdlo, tak vecer si dam 2 tabl a rano som ok...ATB som tuto zimu mala len 1x to je rekord za cely moj zivot 😀...a este pijem aj aloe vera a isty cas som aj rakytnikovy olej. ten je tiz super.

babulka82
27. mar 2014

energy.sk vyborne vyrobky ,mame odskušane. Je tam pani na skype ktora vždy rada a ochotne poradi . 🙂

pblajla
27. mar 2014

Stačí ti kúpiť v DM vitamín C v prášku, stojí 2€ a potom uvidíš. Nádcha vyliečená do 2 dní úplne a celkovo aj na mňa a teraz už aj na rodinných príslušníkov sa choroby nelepia. 🙂

lyzzy
27. mar 2014

kvapky cebion...cisty vitamin C