Ochladilo sa a ako každý rok, mam medzi prstami červené a neskôr suché ložiská.. také boľave fľaky, vyzerá to ako pleseň a strašne to stipe.. vždy na jesen sa to objaví a mam to celu zimu. Kremy ma stipu a zas nieje az taka zima aby som nosila rukavice..je to alergia na zimu mam to už roky... da sa stým niečo robiť aby sa to neobjavovalo?
Akupunktúra
Nos rukavice, uz. Mavam to iste co ty. Vobec nieje pravda ze "este nieje taka zima aby si nosila rukavice". Pretoze pre cloveka ktoreho ruky reaguju na chlad uz je dostatocna zima.
Pracujem v medic.odvetvi a nikdy mi na to nepomohlo nic z kremov masti atd co som vymyslala. Jedina vec, akonahle som pri ochladeni zacala pouzivat rukavice, celu zimu som mala pokoj.
@makakova Ahoj. Ja mam to iste :/ ruky suche a stipu ako das. Daj si rukavicky. A mne pomaha na premastenie krem amia alebo vazelina.
Uprimnw obliekaam sa podla teploty, nie datumu. Absolutne by som neriesila a daka si rukavice
ja som podobne zimomravá.Síce nemám flaky a vysušené miesta, ale od zimy mám ruky červené až fialové🙂 a rukavičky pomáhajú aj mne.Teraz na jeseň ešte také tenšie nosím
Ďakujem za rady a odpovede, kúpim si teda nejaké lacné tenké a odtrihnem aspoň trošku z prstov 😀
lebo ja rukavice neznášam ked ich musím zakaždým dat dole ked potrebujem tuknut do mobilu alebo čokoľvek 😀hlavne nech mam chránené tie kritické miesta na ruke... budem vyzerať ako zlodej ale nevadí, skúsim , díky 🙂
@lubkovaandrejka vazelinu mam doma..kremy ma stipu veľmi, akýkoľvek.. skúsim ju
Viete poradiť aj niečo na tvár?
To je hrozné, už mám červené flaky..
@makakova skus imunglukan krem mne on natoto pomaha