Ahojte žienky! Prosím vás, nepozná niekto nejakú tabletku alebo hocičo, čo dá energiu? Myslím si na to, že z nervových dôvodov mám problémy a stále som vyčerpaná a strašne ospalá. 🙄 Ďakujem!
@klaudiaklau skúste určite magnézium a možno aj D3
skús magnézium MAGNOSOLV , ale to je na predpis
zajdi si k dr a daj si urobit rozbor krvi a skontroluj stitnu zlazu ... u mna bol nedostatok dcka .. ale pricin moze byt vela .. zazracna pirula vsak neexistuje ..
Už toľko som skúšala.. aj magnézium, aj také ženšen ampulky, pijem aj vodu.. bola som aj u lekára, ale čo mi vypisoval vôbec nepomohlo.. 😣 Nevládzem byť hore a v práci to je veľmi nepríjemné..
@klaudiaklau mne je fajn aj magnerot kludne aj ráno večer si dávam. A aj železo
@klaudiaklau Presne toto poznám. Už som skúsila kadečo. Až teraz mi pomohol prípravok Master Mind od firmy LR. Je to taky gél plný vitamínov a minerálov. Kúpiš od akéhokoľvek poradcu LR alebo aj na internete.
Stitnu zlazu mas v poriadku? Zelezo? Urcite daj tieto dve veci skontrolovat. Ak si prekonala covid tak aj tam je tento unavovy syndrom velmi casty dlhe mesiace.
Píše, ze z nervových dôvodov je vyčerpaná. Podľa mňa máš depresiu, možno máš veľa stresu, vypätia.
@stanulienkat keby mala depresiu, ani sa nepostaví z postele a absolútne by nefungovala a to nie je únavou.
@janinka007 to nie je pravda aj depresia má stupne.
@klaudiaklau ak nie si anemicka, štítna v poriadku, borelióza, strava, nie si príliš chudá?čo znamená nevládzem byť hore ?robíš na nočné smeny?
Skus ten mind Master. Mam ho aj v bazariku s komplet popisom. Môžeš si pozrieť. Ten odporúčam aj ja.
@stanulienkat tak to sa mýliš
@klaudiaklau Kávu? Kratom? S tým skúsenosti nemám
@klaudiaklau za mňa akupresúra, aspoň pár bodoz pomačkat, môžeš hocikedy cez deň, nájdeš na nete veľa toho.. A naučiť sa správne dýchať, v strese to moc nejde a potom ti môže byť ešte horšie a ešte slabšie.. Mam skúsenosť
@janinka007 veľa ľudí má depresie a ráno vstane z postele a ide do práce... máš mylné predstavy o depresii....
Ak by nevstala ani z postele, tak to už rieši tieto stavy väčšinou psychiatrická klinika...
Skús Neurol. ak ti pomôže, tak to máš psych, pôvodu a podľa všetkého bude potrebné nasadiť AD...
@deti95060810 no ved to, že si ľudia mýlia blbú náladu, blbé obdobie s depresiou. Resp. Nazývajú to depresiou.
@janinka007 to vôbec nie je pravda i depresia má mnoho štádií, od nechutí čokoľvek robiť, nemá silu na vykonávanie bežných potrieb. Niektorí to dusia v sebe,takže ani nevieš, že dotyčný má depresiu a potom až po tie stavy, ako ty hovoríš, že nevládze ani z postele vstať, ale to sú už tie ťažké prípady. Videla som veľa pacientov,takže viem to posúdiť.
@klaudiaklau ahoj, mne pomaha koenzym q10, 60mg rano.. Večer si nedávaj, nemusis zaspat.
Magnézium a Béčka si skúšala? 🙂