Ako schudnúť viac?

homolca
7. júl 2019

Ja uz fakt neviem ako...po porode a kojeni som mala 25 kg nadvahu...zacala som cvicit doma a ratat kalorie a schudla cca 10 za 5 mesiacov...a dost...zacala som chodit do fitka 3x tyzdenne, plus pohyb okolo deti, teraz vonku, plavanie, dalej ratam kalorie...a nic...uz tri mesiace rovnaka vaha...skusala som pridat cal a pribrala som, zmenit makra a pribrala som...co este vyskusat??

elementissa
7. júl 2019

Skus komplet zmenu stravy. Nielen kalórie sú dôležité, ale aj to, v čom sú tie kalórie obsiahnuté.
Každému vyhovuje niečo iné. Možno cvičíš príliš veľa a tak si telo drží tuk. Možno prijímas nesprávne kalórie v nesprávnom čase, nesprávne zloženie potravín na tvoj organizmus. Vidím, že ťa to trápi (mňa by to tiež trápilo), ale sama na to možno neprídeš. Zajdi za odborníkom na výživu alebo nutricnym poradcom a oni by ti na základe komplexnej analýzy mali určit cvičenie aj jedálniček na mieru tak, aby to obsahovalo všetky zložky, ktoré potrebuješ.
Držať kalórie z krátka nie je vždy šťastné riešenie. Hladné telo nechudne. Naopak si ukladá všetko, čo dostane, lebo cíti nedostatok.
Ale určite by som to riesila s odborníkom, ktorý takéto plány nastavuje každý deň a pozná typy postáv, pozná rôzne typy organizmu, potravinové typy atď.

neluskas
7. júl 2019

@homolca ahoj, skusila by som najprv detox, ocistu tela. vedlajsim ucinkom detoxu je aj ubytok kil. telo treba najprv precistit od roznych škodlivín. detox je tym najlepším startom k zdravsiemu a štíhlejšiemu ja

luludia
7. júl 2019

@homolca meraj sa, cvicenim naberas svalovu hmotu. Vaha moze stagnovat, ale cm v objeme mozu klesat

jamatkaroka
8. júl 2019

Prvé kilá idú dolu ľahko a potom zrazu nič. To sa stávalo aj mne. Určite treba riešiť zmenu v strave a pokračovať v cvičení. Čím skôr tým lepšie. Ťažko totiž zostane s motivovaná bez toho aby si videla výsledky. Keďže nepoznáme tvoj jedálniček, ťažko ti poradíme. Sledovať však len kalórie nie je dobrý nápad. Takto sa dlhodobo nedá fungovať.

soldi
8. júl 2019

ako pisu dievcata vyssie, s ratanim kcal je hlavny problem to, ze vela ludi si neuvedomuje, ze ked ma denne prijat 1800kcal a prijme ich vo vo forme hamburger plus kola, tak to nie je to iste, ako ked ich prijme vo forme maso, syry, zelenina.

to je jedna vec.
druha vec je, co si tiez vela ludi pletie, ze ked mas denne prijat 150g sacharidov, tak to neznamena 150g cukru. cukru by si mala denne prijat max 30-40g.

ja chudnem na tabulkach pod dohladom trenera (ktory mi nastavuje makra) a ide mi to super. od marca som schudla zo 77 kil na dnesnych 63,2. bez cvicenia.

barbellka
8. júl 2019

@homolca popis trosku viac ako sa konkretne stravujes, bo kcal nevypovedaju o kvalite stravy...

homolca
autor
8. júl 2019

Mam apku kaloricke tabulky...naplnam sach, bielkoviny, tuky a vlaknonu a pitny rezim...jedavam "normalne", zdravo, celozrnne pecivo, zelenina, hlavne hydina, ale aj ine kvalitne maso, vylucila som len konplet sladkosti, zhresim niekedy vecer pri jednom pive (aj dvoch ;) ), ale len aby to sedelo do max. Kalorii

soldi
8. júl 2019

@homolca skus len tak na ukazku hodit printscreen obrazovky s makrami a s jedalnickom

barbellka
8. júl 2019

@homolca stale su to moc vseobecne info - skor by som chcela vedet ze co jedavas ,na ranajky, obed a veceru, kolko pijes vody a pod.

bubu62
10. júl 2019

@soldi wau,to kde je taký tréner.

soldi
10. júl 2019

@bubu62 tu na mk 🙂 @packofit 🙂

mirkava
12. júl 2019

@homolca mozno sa tak nekontrolovat....mensie porcie, nejest vecer..... musi ist dole.....pohybu mas asi dost

zuzana4141
28. jan 2022

@homolca veď pridaj, koľko máš vypočítaný príjem a aké sú makra. Akú máš výšku, váhu, vek. Inak môžeme len hádať. Buď jes veľa alebo príliš málo a si pod bazalom. Vtedy hlavne idú prve kilá pekne dole, ale potom sa to zvykne zaseknut, lebo telo je v strese.

marthuska
28. jan 2022

@soldi daj tip na super trenera a tvorcu jedalnicka🙂)

soldi
28. jan 2022

@marthuska tu na mk je @packofit 🙂

packofit
1. feb 2022

@soldi jeeej zlatá,ďakujem že si na mna spomenieš a odporúčaš ďalej aj po tak dlhom čase , cením si to veľmi 😍