Ahojte, uz to bude týždeň co som zjedla pokazené jedlo a následne poldna intenzívne prevracala a prehnackovala.. ked sa mi polepšilo,bola som neskutočne rozbitá,boleli ma velmi svaly a kríže... schidla som par kil a citim sa aj tal slabá akási..po pár dňoch som sa pokúsila prvýkrát najesť, no po každom jedle mi nafúkne brucho a je mi nevoľno... Dokedy to bude trvať? Stolicu mam uz ok,nevraciam ale byva mi nevoľno ked som hladná a ked sa najem niečoho malo tak mi je aj tak nevoľno,na vracanie. Ako si môžem pomôcť? Mam po jedle tvrdé brucho a bolia ma kríze a akoby črevá..
zacni si davat probiotika a lehku dietu bez mastneho a tazko stravitelneho. Jest male porcie ale viackrat za den. Zelenina, ryza, postupne chude dusene maso
@viestta ďakujem,vyvar asi neprichádza do úvahy dnes ze?
Skusit mozes
@viestta skusila som a nebolo to tak zle,no nevoľno je mi celý den.. ono by som az tak nestresovala ale je normálne ze ma bolia kríže stále odvety a hlava cele dni? A som taka malatna,bez nálady,energie... Stale som unavená,onicom. Mohlo ma to takto zničiť?
Ja som si myslela ze mi prišlo v noci zle a do ďalšieho obeda som len vracala a hnackovala neustále,myslela som že to su moje posledné hodiny života.
Bol to strašný zážitok, nikdy som to ešte nezažila a to uz mam dosť rokov a teraz som úplne vycucnuta komplet. Hlavu mi ide roztrhať
Hlava ta boli zo straty mineralov, dopln ich, bud izotonicky napoj alebo multimineral s vitaminmi
Ja som niekde citala minule vyjadrenie gastro llekara, ze prisne setriace diety po rotaviruse alebo otrave jedlom niesu moc prospesne. Telo prislo o mnoho mineralov a vitaminov a treba to dopnit, nie este viac vysilovat telo nedostatocnou vyzivou. Samozrejme si netreba hned nalozit skvarky ci langos. Tak nejak normalne logicky na to ist. Ale vyvar s cestovinou je dobry napad.
Kup si aj fluidex a probiotika.
Prepáčte za preklepy.. pisala som rýchlo.