Ako sa zotaviť z otravy jedlom?

20. aug 2023

Ahojte, uz to bude týždeň co som zjedla pokazené jedlo a následne poldna intenzívne prevracala a prehnackovala.. ked sa mi polepšilo,bola som neskutočne rozbitá,boleli ma velmi svaly a kríže... schidla som par kil a citim sa aj tal slabá akási..po pár dňoch som sa pokúsila prvýkrát najesť, no po každom jedle mi nafúkne brucho a je mi nevoľno... Dokedy to bude trvať? Stolicu mam uz ok,nevraciam ale byva mi nevoľno ked som hladná a ked sa najem niečoho malo tak mi je aj tak nevoľno,na vracanie. Ako si môžem pomôcť? Mam po jedle tvrdé brucho a bolia ma kríze a akoby črevá..

autor
20. aug 2023

Prepáčte za preklepy.. pisala som rýchlo.

viestta
20. aug 2023

zacni si davat probiotika a lehku dietu bez mastneho a tazko stravitelneho. Jest male porcie ale viackrat za den. Zelenina, ryza, postupne chude dusene maso

autor
20. aug 2023

@viestta ďakujem,vyvar asi neprichádza do úvahy dnes ze?

viestta
20. aug 2023

Skusit mozes

autor
20. aug 2023

@viestta skusila som a nebolo to tak zle,no nevoľno je mi celý den.. ono by som az tak nestresovala ale je normálne ze ma bolia kríže stále odvety a hlava cele dni? A som taka malatna,bez nálady,energie... Stale som unavená,onicom. Mohlo ma to takto zničiť?

Ja som si myslela ze mi prišlo v noci zle a do ďalšieho obeda som len vracala a hnackovala neustále,myslela som že to su moje posledné hodiny života.

autor
20. aug 2023

Bol to strašný zážitok, nikdy som to ešte nezažila a to uz mam dosť rokov a teraz som úplne vycucnuta komplet. Hlavu mi ide roztrhať

viestta
20. aug 2023

Hlava ta boli zo straty mineralov, dopln ich, bud izotonicky napoj alebo multimineral s vitaminmi

marianini17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
banalu
20. aug 2023

Ja som niekde citala minule vyjadrenie gastro llekara, ze prisne setriace diety po rotaviruse alebo otrave jedlom niesu moc prospesne. Telo prislo o mnoho mineralov a vitaminov a treba to dopnit, nie este viac vysilovat telo nedostatocnou vyzivou. Samozrejme si netreba hned nalozit skvarky ci langos. Tak nejak normalne logicky na to ist. Ale vyvar s cestovinou je dobry napad.
Kup si aj fluidex a probiotika.